Beauty mingel på annan ort!

_VIP2993 (kopia)

Godkväll på er,

Jag har verkligen ett varierande jobb. När jag började jobba med mitt egna varumärke ”Valerie”så fanns det inte på kartan att jag skulle blogga. Mitt enda stora intresse var kläder och att skapa plagg som tjejer älskar att bära. Det gör jag än idag. Då kändes det nästan som att det var konstigt och lite för närgånget att blogga om sitt liv och jag minns att jag tänkte att jag nog aldrig skulle göra det. Haha helt otroligt vad saker kan ändras och så glad jag är att jag faktiskt tog det där steget ut i blogg världen för så mycket kul och nytt som hänt pga av det.

_VIP3020 (kopia)

I förra vecka var jag i Västerås med ett härligt gäng tjejer för att inviga Akademiklinikens nya WIC, jag var medbjuden för att prata om mina hudvårds rutiner eftersom att jag använder deras produkter.

_VIP2977 (kopia)

 Petra som ju bor i Västerås var med och bjöd in till invigningen. Det var faktiskt bla pga av just Petra som jag började blogga vilket jag är evigt tacksam för.

_VIP3028 (kopia)

Hade mina favoritskor från Valentino på fötterna. Älskar dessa smycken till skor!

_VIP3067 (kopia)

Så fint det var i Västerås stad, blev sugen på att få komma tillbaka. Ja, och så blev jag ju inbjuden av vackra Petra att komma och sippa vin i hennes ljuvliga trädgård.

_VIP3085 (kopia)_VIP3023 (kopia)

Min outfit från mig, älskar denna kombo av lite slapp pyjamas stil.

_VIP2976 (kopia)
_VIP3015 (kopia)

_VIP3025 (kopia)_VIP3055 (kopia)

_VIP3096 (kopia) (1)

Här har vi även min fina fotograf, ni vet Ulrica som hjälper mig med att ta fina bilder till bloggen. Missa inte att titta in hos henne förresten!

Idag har jag gjort något helt galet som verkligen inte var planerat. I bland är jag lite impulsiv sådär och gillar att chansa.

Berättar mer i morgon måste bara vänja mig lite här först;)

Ha en fin kväll nu,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej Valerie! Fantastiska kläder du gör!!
  Jag undrar vilka gardiner du har köpt? Vi har 3.70 i tak och de till omklädningsrummen ser långa och fina ut.
  Mvh
  Louise

  1. Hej,
   Vi köpte dessa från jotex.se tror att det står de olika längderna där om jag minns rätt:)