Långledigt!

_VIP1954 (kopia)

Hallå där i sommarvärmen!

Så galet skönt väder vi har nu, det är bara att tacka och ta emot. Vaknade tidigt i morse innan barnen och Johan vaknat, smög upp, gjorde en kaffe och slog på nyhetsmorgon. Det är inte ofta man får en stund för sig själv så det var bara att passa på. Barnen vaknade efter en stund och då har man laddat batterierna och längtar efter att få gosa och leka. Dom är som sötast när dom yrvaket kramas..

I går hade vi en så mysig kväll med familjen. Både jag och Johan har just nu stora projekt på gång i våra karriärer och i går kände vi att det var dags med lite uppmuntran utmed vägen.

Vi gick ut och åt sushi med småtjejerna och sen gick vi hem och öppnade en flaska bubbel. Det är viktigt att ge sig själv lite belöning emellanåt tycker jag och faktiskt vara ett team i det man gör. Vi hjälper varandra och pratar om allt som rör våra karriärer och fattar ibland beslut tillsammans. Ofta är det stora beslut med många frågor och då är skönt att ha den styrkan ihop när man är en familj, det blir som en extra trygghet man har.

_VIP1927

 Älskar att glida runt i slitna jeans när jag är ledig, ja, även på jobbet för den delen;) Här kombinerar jag det med en topp från mig, skinnjacka och boots.

_VIP1875 (kopia)

Bästa frisyren när man inte hinner fixa är en låg eller hög lite slarvig knut. I dag blev det en låg.

_VIP1887 (kopia)

Jeans-HM Trend // Jacka-Cubus // Topp-Valerie// Solisar-Ray-Ban// Örhänge-KumKum

_VIP1922 (kopia)_VIP1952 (kopia)

Bilder: Ulrica Thuresson

Dags att kicka igång dagen! Vi ska åka ut till huset och ha lite picknick i vår blomstrande trädgård. Missa inte mina klipp från vår renovering i min lilla Youtube-kanal där ni idag får hänga med upp på ovanvåningen. Haha, där finns det högt och lågt.

Kram och ha en fin dag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *