Dags att förändra & komma igång !

 

IMG_3031

Hej vänner,

Har ni lite långledigt? Själv så jobbar jag hemma några timmar och barnen är en sväng på dagis. Blev ett annat dagis idag för det vanliga var stängt pga helgen men barnen älskade att komma till ett nytt ställe och stor gård med två rutschkanor!! Gissa peppen?

När jag var mammaledig den här senaste gången med Leonie så kom jag äntligen i gång med träningen och det sunda livet. Vi var ett gäng tjejer som tränade i Vasaparken och sen gick långa promenader, köpte gröna juicer och levde för att hålla oss pigga och fräscha. Leonie var en bebis som sov ganska dåligt och vaknade flera gånger på natten. Ni kanske minns hur jag ”klagade” på dålig sömn?

Mitt sätt att klara mig igenom detta var träningen.

När jag rör på mig så får jag också mer energi, blir ännu mer kreativ, orkar vara en bättre mamma och en bättre chef. Alla vinner på det.

IMG_3026

Men det är ju lite svårt att komma igång igen efter ett långt uppehåll. När jag började jobba igen så kom livet emellan och tiden blev så oerhört knapp. Men nu så vill jag verkligen komma igång. Det är bättre väder, många extra dagar ledigt och den envisa förkylningen är borta.

I bland är det bara lite nya träningskläder som gör att man tar steget ut. Igår var jag och köpte nya träningsskor på Nike och nya snygga kläder från Casall och då finns det ingen ursäkt längre.

För mig har det alltid varit bäst att jogga, jag kan göra det när jag vill och efter egen förmåga.

Dags att hoppa i kläderna då och ge mig ut en sväng innan det är dags att hämta barnen.

Ha en fin fredag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vore kul om du delar med dig lite av ditt träningsupplägg sen när du känner att du kommit igång 🙂 Jag har själv nyss börjat röra på mig lite mer efter att inte tränat något (förutom att gå ut med hunden) på ca 15 år. Jag joggar 2-3 gånger i veckan och kör lite styrka, stretching och yogaövningar efteråt. Mår mycket bättre men behöver pepp för att hålla igång det.

  Tack för en alltid härlig och inspirerande blogg!
  Kram och trevlig helg,
  Catta

  1. Tack söta! Ja, återkommer i ämnet helt klart. Tänker att jag tar det väldigt lugnt nu i början och sen ökar på. Kör även hela sommaren och även lite på semestern:) kram och kämpa på.

 2. Christina Jedestav

  Hej!

  Jag undrar vad den fina grå-gröna färgen som ni har i sovrummet heter?

  Hälsningar
  Christina

 3. Jag bara undrar vilken modell är dina Nike! Snygga är dem! Tack och trevlig kväll !

  1. Åh, vet inte tyvärr.. Kanske fråga i någon butik?