Sol, vind & vatten

 

IMG_2919

Hej hej,

Vilken kort vecka det blev nu, men så skönt och efterlängtat tycker jag!

Den här veckan har nämligen varit som en full hel vecka redan med allt som stod på agendan. Ibland undrar jag varför allt i livet ser till att hända på en och samma gång? Vi gör båda karriär, renoverar hus och har två små barn. Det är liksom den tiden i livet nu och även om allt är självvalt och är sådant man sett fram emot och jobbat efter så länge blir det lite körigt i bland.

Gäller att hitta pauser och just nu kan jag erkänna att det inte är min starkaste sida. Det rusar på i 190 men tusen projekt och förfrågningar. Ledsen om jag inte hinner svara på era fina mail vänner!! Lovar att bli bättre på det.

Har lite planer för att förändra min tillvaro som jag snart ska genomföra men allt kräver noga planering och genomtänkta beslut. Jag är så tacksam för allt som händer just nu och älskar att mitt jobb är så varierande, spännande med massor av valmöjligheter.

Hade en så mysig dag i i söndags ute på ön. Vädret var jätteskönt och barnen peppade på att leka ute. Det är så skönt nu när man kan vara ute med alla kids utan att behöva planera så mycket.

IMG_2907

IMG_2892

IMG_2897

Vi åt en god lunch ute på piren och åkte sen hem till mina föräldrar för att äta efterrätt och mysa på terassen!

IMG_3004

Det finns en brygga precis nedanför och en liten strand som man kan kan leka på.

IMG_2973

 

IMG_2949

 Min klänning är från sommaren och är enkel och skön i viskos. Finns här!

IMG_2928

 Snygga krispiga vita sneakers från Lacoste.

IMG_2937IMG_2935

Så söt lilla ananas t-shirten som jag tror är från River Island och var en present från mormor.

Nu ska vi äta frukost, ta oss ut och fixa lite ärenden. När man renoverar hus så har man aldrig ledigt. Badrummet där nere ska spikas och massor av annat ska beslutas.

Men, SEN så ska vi ha det lite mysigt. Känner för att laga en riktigt god middag med fräscha primörer och ett glas rött. Mmmm. Det är vi värda efter allt jobb tycker jag.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej Valerie!

  Vi träffades på minglet på Akademikliniken i Västerås i veckan.
  Du hade så urläckra skor på dig, vilket märke och vet du var man kan köpa dem?
  Vi ska till Stockholm nu i helgen och ska titta in (som alltid ) på din butik i Moodgallerian!
  Tack för en trevlig blogg!

  Kram

  1. Hej hej, ja, det är mina Valentino. Finns hos Nathalie Shuterman såg jag häromdagen. Du är så välkommen in i butiken!💙Kram och tack!

 2. Hej Valerie.

  Tack för ett snabbt svar!
  Kollade in hemsidan verkar bara finnas kvar i stora storlekar nu ,jag har 37 : )
  Men tack i allafall kan kolla i Stockholm i helgen

  Ha en trevlig helg

  / Carina Walther