Sommar & semester i tankarna

IMG_2373

cubus2

Hej vänner,

Hur går det med semesterplanerna? Har ni sommaren bokad?

Jag har ju ett samarbete med Cubus där jag väljer mina favoriter ur deras sortiment.

Sommar och sol kanske känns långt borta men för oss som antagligen åker iväg en sväng till Frankrike redan över midsommar så är det nära nu! Längtar ihjäl mig efter lite ledigt med sol, familj och varma kvällar.

Jag har valt ut några av mina gobitar som jag tycker är absoluta måsten inför varje lyckad solsemester. Jag har ju tre tjejer vars garderober måste uppdateras.

IMG_2415

 Min lilla tweenie som fyller 11 ( jepp hon är redan en tweenie;) Jag valde tillsammans med henne ut dessa plagg. En blåvit randig ”off shoulders” topp, tisha med bananprint, vita shorts, bikini i pasteller och en keps med palmer är hennes val.

cubus 3

Leonie ( se peppen!!) och Bianca får samma outfit, gula småblommiga shorts, grått linne och deras absoluta favorit, rosa t-shirten med en söt liten ballerina på. Sen får man ju inte missa Cubus söta små blomsterdiadem. Skorna är Biancas sen tidigare och skulle absolut vara med.

IMG_2421

Så söta små patches att sy på ifall små knän går sönder..


IMG_2392

Tycker att gult är så fräscht på sommaren, stort gilla på den här baddräkten!  

IMG_2406
BeFunky Collage

Sen till mammi, alltså mig;) Jag älskar virkade bikinis så när jag såg den här vita fina bikinin var den ett måste att ha med här.

IMG_2748

IMG_2759IMG_2753

Kan verkligen se mig själv svepa runt i den här drömmiga klänningen på stranden i Cannes. Så bra med en klänning som man både kan dra över bikinin och som är lika fin på midsommar.

Missa nu inte att klicka hem sommargarderoben tjejer!

Önskar dig en fin dag nu.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *