Karriär & kniviga val

IMG_3007

IMG_3015

Hallå där!

Dagarna susar fram och det är mycket som händer nu, samarbeten och utveckling av egna varumärket står högst på agendan just nu. I går var jag på ett jättespännande möte om hur jag som designer kan jobba för att arbeta med återvunna kläder. Alltså kläder som blir kläder direkt utan att skog eller mark för den delen behöver skövlas för att bli garn. Det är så enorma mängder vatten och skog som går åt för att göra ett endaste par jeans tex. Jag vill som designer ta mitt ansvar i detta och jobba för en klimatsmart och värdig förbrukning som vi alla känner känns rätt i hjärtat. Nu gör vi ju faktiskt redan detta på många sätt genom att producera allt i Europa men att producera kläder i återvunna textilier är ett arbete vi inte kommit så långt med ännu.

Men om ett år kanske vi är där. Så spännande tycker jag!!

ewaldton_160517_32052-892x595

 Sen så hade min grymma bloggkollega och vän en fantastisk avslutningsmiddag för alla oss som jobbat med Cubus här i förra vecka. Jag har inte hunnit berätta om detta innan men gud vad jag var stolt över fina Susanne, vilken duktig värdinna och vad snygg butiken är på Drottninggatan. Missa inte den.

img_3948-892x669

img_3896-768x1024

Innan middagen fick vi se en sneak peek av nästa kollektion:) Hittade bla en dunjacka som det stod mitt namn på. Hihi.

Nej, nu ska jag ska jag samla ihop mig, kasta ett öga i spegeln och byta om för om en stund har småtjejerna avslutning på dagis och sen blir det raka spåret till Västerås och ett jobb med Akademikliniken Skincare och deras nyinvigning där. Ska bli så kul.

Häng med på Instagram för att se vad som händer vet jag.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej Valerie
  Vad är det för fin skinnkjol samt top som du har på dig? skorna?
  Spetsjackan vet jag är från dig.
  Med vänlig hälsning irini

  1. Hej Irini!
   Valeries kollega Sophia här.. Kan meddela att den fina skinnkjolen är från Valerie men från en tidigare säsong. Skorna kommer ifrån Heelow och heter Pony Leo! 🙂

 2. Var kommer den vita blusen ifrån?😍

  1. Den är från mig! 🙂 Finns i vår butik på Mood.