Inspelning & finaste dagen i år!

IMG_2812

Hej hej soliga, härliga och varma fredag!

 Alltså, vilken dag vi har haft!

I dag har jag varit en heldag på tro det eller ej, stranden!! Japp. Det kunde man verkligen inte tro när det i förra veckan haglade och snöade.

Idag har vi filmat en vlogg för Ellos och vad jag packar i min strandväska. I början av juni kommer filmen upp här på bloggen och då ska ni få se resultatet, ska bli så spännande!

IMG_2806

Vi hade en mysig liten picknick under trädet och tittade på folk som badade. Tror nog inte att jag skulle vilja bada..brrr. Det tar ju tid innan det blir varmt i havet.

IMG_2820

IMG_2830

IMG_2833

IMG_2845

Mötte upp Johan och barnen och gick för att äta en pizza på Vasastans bästa pizzahak. Så skönt att sitta ute i värmen, äta pizza och låta barnen busa på gatan. Snart lämnar vi stan och allt detta som ligger så nära. Undrar hur vi ska trivas?

Nu är vi hemma och trots att det var två riktigt kul fester i kväll både splitternya nya hotellet At Six och tidningen King har fester men det har det varit såå mycket jobb den här veckan att jag bara vill vara hemma med familjen och mysa.

Älskar mitt jobb och att göra massor av olika saker men sen är det så skönt att komma hem och bara vara med familjen.

I dag har det varit en sådan där dag på ”jobbet” som är en av dom absolut bästa. Härliga människor och det bästa av väder. Kan det bli bättre?!

Önskar dig en fin fredag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *