Husritningar & en söndagens jag

IMG_2473

Hej vänner & mysig söndag på er!

Hoppas ni mår fint och att helgen varit mysig för er alla!!

Blev ju dunderförkyld här i veckan och känner mig fortfarande ganska sliten. Helgen har varit inbokad med olika middagar och liknande och även om det har varit superkul så känner jag mig ganska matt nu;)

Därför blir det bara en snabb titt in till er idag och en liten ”dagens jag” påväg till en av våra bästa vänners fölse brunch på söder och Tjoget. Så gott det var, kan verkligen rekommendera detta ställe med massor av goda smårätter.

IMG_2459

IMG_2467

Jag tog min favorit Eggs Florentine

IMG_2491

Jeans-Hope // Bälte-Valerie // Topp-Valerie // Bomber-KappAhl// Väska-Zadig Voltaire // Solisar- Céline

Tänkte på det, ni kanske är nyfikna på att se ritningarna på färdiga huset? Har faktiskt skisserna klara nu och tänkte visa dom i morgon. Vad sägs om det?

Nu, inta soffan med en skål godis, kan typ inte hålla ögonen öppna.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så fina solisar på dig!

  2. Jag vill gärna se!!

    1. Ligger uppe nu :)!