Skönhets fix & detta har jag testat

Hej på er,

Hoppas att lördagen startat på allra bästa sätt.

Tänkte att jag skulle fortsätta min lilla skönhetsguide här och berätta om mina allra bästa tips trix här för er.

Trix nr 1 är 3D bryn, ett så bra tips till alla er som precis som jag är less på att färga brynen. Tycker att det är superjobbigt men blir verkligen nöjd när det är gjort.

BeFunky Collage

Ni kanske minns att jag gjorde 3D bryn eller sk Microblading för några månaders sen. Nu har jag gjort min sista behandling, man gör 2. Första gången var jag helt oförberedd på vad som skulle hända, läs gärna mer om detta här och hur det gick till. Men, summan av summarum är jag att verkligen är nöjd älskar att ha lite mer markerade och formade bryn. Nu när det dessutom snart är sommar så behöver jag inte fylla i brynen, vilket är perfekt för lata sommardagar.

Har någon av er testat detta?

Skönhetstrix nr 2 är fransar och som ni vet så kan jag just nu inte leva utan dom. Jag har alltid fullt upp, det är fotograferingar, möten och olika typer av representation där jag måste hinna med att även se bra ut! Ollina är min bästa franstjej så boka in henne om du vill få snyggaste fransarna.

fransar

Tips nr 3. Skinbooster.

arri

Här ligger syrran och ska göra sin första behandling.

En annan sak som jag faktiskt inte testat själv ännu är en sk skinbooster. Här följde jag med min lillasyster Ariane på hennes behandling. Har ni testat tjejer? Jobbar ju med henne varje dag och kan se vilken skillnad det blev i hennes hud, vilken lyster. Även om jag inte testat själv så vill jag ändå tipsa er om denna behandling som man kan göra hos bästa Stina.  Har ju provat Dermapen och det är ju inte helt olika behandling tänker jag. Bara att man vid en sk skinbooster sprutar in hyaluronsyra. Hmmm får se helt enkelt.

Återkommer i denna serie om skönhetstrix och vad man kan göra för att vara sitt allra bästa jag 😉

Ha en fin helg nu tjejer

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Ang. brynen. Är dina bryn så mörka eller färgar du dem + att du gjort 3D-bryn. Går och funderar på om jag ska göra bryn jag med men mina bryn är så ljusa. Fyller i dem med penna varje dag alt. färgar.

    1. Jag har målat i efter jag gjort 3D:)

  2. Har på flera bilder noterat att du har ett så snyggt ljust läppstift – märke och färg?! Letar ständigt efter det perfekta läppstiftet…😬 en ytterligare fråga, vilka produkter har du i håret?! Tack på förhand!

  3. Nej, man sprutar inte in kollagen vid skinboosters! Det är ju hyaluronsyra !! =) Däremot ökar kollagenproduktionen i huden när man ”sticker i den”, som vid Dermapen. Även vid skinboosters blir det en bonuseffekt om man väljer metoden med massa små stick, finns även med bara två ingångsstick via liten slang!

    1. Ja!! Skrev fel, gick lite snabbt där. Tack för rättningen😊😉