Det kliar i fingrarna

IMG_1459

 Mamma som är lite av ett proffs när det kommer till trädgård och plantering åkte till Plantagen för att köpa lite vårfint.

IMG_1466

Älskar dom ljusa terracotta krukorna som finns där just nu. Köpte två stycken men hade velat ha ännu fler. Får bli nästa gång helt enkelt!

IMG_1497

IMG_1502

IMG_1503_2

Lilla trädet 🙂  

IMG_1504

IMG_1505

IMG_1573

Älskar hur fint det blev med alla blommor!

IMG_1581

Hej där,

Kliar det i fingrarna att komma igång med trädgården? Här gör det verkligen det och med tanke på att vi inte ens har ett hus som går att bo så har jag inte kommit så långt med detta projekt. MEN det finns planer och så fort vi flyttat in så ska vi sätta i gång med den. Gräsmattan är tex i bedrövligt skick med massor av mossa och som jag har förstått det så tar det tid att få den fin. Men tids nog så ska väl den också ta sig.

Vi är ju ute i huset en stor del av helgen och trots att vi inte på långa vägar är klara där så vill jag göra lite fint på ett ställe i trädgården i alla fall. Vi har massor av vackra äppelträd men förutom det så ville jag sätta några violer och videung för trevnadens skull. Tog en liten del av en trapp som är fin och gjorde den till vår lilla mystrappa där man kan sitta och dricka kaffe och njuta av lugnet mellan varven. Ställde även ut några krukor under trädet längst bak i huset där det är lite mer lä, där kan sitta där på en filt när blommorna slår ut och titta ut över trädgården.

Lite mys mitt i allt får man ha.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

1 kommentar

  1. Superfint! Är sĂ„ spĂ€nnande att följa allt med ert hus och trĂ€dgĂ„rd. TĂ€nk pĂ„ att det finns gott om rĂ„djur i Stureby och att vĂ€lja sĂ„dana vĂ€xter som de inte Ă€r lika förtjusta i. Tips pĂ„ vad de oftast inte Ă€ter finns i Zetas vĂ€xtkatalog. /frĂ„n en som sjĂ€lv fĂ„tt mĂ„nga fina vĂ€xter uppĂ€tna i Stureby