Första filmen från när vi precis börjat renovera!

IMG_2739

Hej söndag!

Vi köpte vårt hus i slutet av förra sommaren, då visste vi inte precis vad vi hade att vänta oss. Följ med mig in på en rundtur från när vi nästan precis satt igång med renoveringen. Jag har bara filmat med min mobil så kvaliteten är inte helt 100 men framöver kommer ni att få se lite bättre filmer från alla steg.

HÄR kan du se filmen om vår husrenovering del1. Jag var dunderförkyld och febrig så ha lite överseende med det och. Hehe. Ville ju visa ändå hur det verkligen ser ut.

Håll i er nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej

    Tack för allt du delar med dej om huset och videosnutt är alltid skoj. När går flytten ? Kanske du har skrivet de och jag har missat de
    Kram