En blandad dag..

IMG_1929IMG_1944IMG_1971IMG_1983IMG_1999IMG_2005IMG_2010

Godkväll,

Oj, vad sent det blev innan jag tittade in till er kära vänner men så är jag också just nu själv med barnen och som ni förstår går det verkligen i ett. Provade att sända live på Instagram förut i dag för att visa er hur det kan se ut en vanlig onsdag här hemma, kommer bli mer av det framöver;) Jag har köpt en digitalkamera så nu ska ni verkligen få följa med mig runt på olika saker. Återkommer om det. Ni får väldigt gärna skriva här vad ni skulle vilja se mer av. Tips tas tacksamt emot men jag tänker mig smink/hårvideos, garderobsplanering eller kanske vårens och sommarens viktigaste plagg. Men säg ni!! Feel free.

En sak som jag älskar med mitt jobb är hur varierande det är, jag får så mycket inspiration och kunskap bara av att vara ute och träffa folk och prata med alla härliga kvinnor jag känner och jobbar med. Jag träffar så många driftiga starka kvinnor som alla gör sin grej och är egenföretagare. Jag blir så inspirerad och känner att wow vi är ta mig tusan ett grymt gäng tjejer med tusen järn i elden. Nu ska jag vara lite feministisk här på bloggen och glädjas åt att mediamakten åter ligger i kvinnornas händer! Vart jag än går möter jag mest kvinnliga influencers med massor av power. Coolt!

I dag var jag på en väldigt trevlig lunch på Lydmars terass i solen, vi provade Minutys olika härliga rosé viner och njöt av sol, vänner och spännande samtal. Kan inte bli en bättre start på våren. Har känn mig lite hängig och trött ett tag nu men nu när solen och värmen kommer så vänder det. Känner det i hela kroppen!!

KRAM ( och sov gott)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Åh jag skulle jättegärna vilja se hur du fixar ditt hår? Tycker alltid att dina lockar ser så perfekt ”busiga” ut! 🙂 Hoppas det går att ordna.

  2. Jättekul om du börjar med det☺☺Isf önskar jag smink och hårtips! En rundtur på ditt jobb vore också roligt och inressant. Ex vilka som jobbar med vad osv. Och kör en frågestund med svar via video. Många önskemål blev det😉Kram och tack för din fina blogg

  3. Hej,
    Jag skulle vilja ha tips på vad du tycker att en bra basgarderob ska innehålla.

  4. Gärna videos och mer inlägg från er husrenovering! Vill se allt 🙂