Tisdag & ibland kör det ihop sig..

IMG_1911

Hej vänner,

Vilken måndag vi har alltså, finaste dagen på året! Här i Stockholm är det 16 grader varmt och strålande solsken. Tog på mig tunna kläder för första gången i år med nya kappan från SS17 och gick glatt iväg till jobbet för en spännande dag med olika möten och sen avsluta det hela med en drink på Berns. Jag hade hela dagen planerad precis så som man måste när man är mamma mitt i karriären;)

Men, så ringde dom från dagis och Leonie var otröstlig och grät sen en timme tillbaka. Tror att hon är trött efter helgens aktiviteter, först Grönan och sen Kolmården, är själv lite trött faktiskt! Haha. Åkte och hämtade liten på förskolan, köpte kaffe med mig till mina kollegor och tog sen med mig lilltjejen tillbaka en liten stund. Vi är mitt i kollektions avslut så vissa saker behövdes göras klar innan jag kunde gå för dagen.

Nu sover hon här hemma medan jag försöker jobba undan lite.

Måste bara berätta om vår gårdag, vi var ju bjudna på Kolmårdens djurparks premiär och när vi väl kom hem så var jag heeelt slut och däckade typ på studs. Johan var tvungen att jobba så jag åkte själv med alla kids. Nicoletta hade med sig sin pojkvän ( yes, hon har en pojkvän, så gulligt) så det var lite att stå i. Det var flera år sen jag var på Kolmården men jag måste bara säga wow, vilket fantastiskt ställe det är. Massor av karuseller i skogen för barnen och jättefina områden för djuren. Vet att det varit lite debatt kring det där med djurparker men Kolmårdens djurpark är så oerhört fin och välskött och med fantastisk personal.

Hade inte med mig min stora kamera så här är några instapics från dagen:

IMG_3494 (1)

IMG_3496

Vi fick träffa delfinerna och vilket underbart möte det var! Kommer bära det med mig hela livet. Även karusellerna och linbanan var 10 poäng.

Allt som allt så blev det en riktigt mysig dag trots att vi saknade pappa Johan.

Alright, got to go måste jobba undan lite innan min lilla sötis vaknar från sin middags lur.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hej!
  Kolmården är så mysigt! Vilken tur med vädret ni hade 🙂
  Vad långt hår du fått nu! Hur ofta brukar du klippa/toppa håret? Sen undrar jag vad du har för knep att hålla dig i sån fin form trots tre barn och karriär? Tänker du mycket på vardags motion och vad du stoppar i dig på vardagar eller följer du nån diet eller räknar kalorier etc för att ha lite koll på vardagarna?
  Jag är så trött efter jobb och har då svårt att orka ta för mig så mycket mer än alla vardagsbestyr. Har du tips och knep så dela gärna med dig för du ser så vacker ut 🙂

  Hoppas ni har en skön kväll!
  Kram

  1. Tack söta du! Återkommer med ett lite längre svar i morgon:) Ja har låtit håret växa och klippt mig väldigt sparsamt det senaste året. Men som sagt ett längre svar kommer i morgon!:) kram och trevlig kväkk

 2. Hej!

  I och med att man besöker djurparker och speciellt Kolmårdens delfinarium så stödjer man automatiskt den enorma delfinslakten som pågår i Tajiihi i Japan!! Hela delfinfamiljer slaktas brutalt ute i haven av anställda på Tahijis val och delfinarium. De ”finaste” delfinungarna fångas och säljs dyrt till andra länder såsom USA, Sverige etc för dyra pengar. Se den sanna dokumentärfilmen Blackfish så kommer du och dina döttrar ångra att ni överhuvudtaget satt er fot på delfinariumet.

 3. Vart är dina fina fransörhängen ifrån? Letat precis sånna! 🌟

 4. Pernilla

  Jag gissar att ni blev sponsrade/bjudna av Kolmården då flera anda bloggerskor jag följer också var på Kolmården samma dag? Varav vissa har skrivit att de bjöds av Kolmården. Borde inte det stå i ditt inlägg?

  1. Ja, absolut, förstår hur du tänker. Jag har varit bjuden till deras premiärfester i säkert 10 år så jag tänkte inte på det. Men, jag går in och ändrar så det inte finns oklarheter till varför jag var där.
   Kram valerie

 5. Hej Valerie,
  Gillar din blog jätte mycket, men angaende delfinerna pa kolmarden…har du sett filmen/document The Cave? om inte tycker jag att du ska.