Vårkalaset på Grönan!

IMG_1808

IMG_1823

IMG_1843
IMG_1853

 

IMG_1864IMG_1861IMG_1872

 

IMG_1874IMG_1877IMG_1886

Hej vänner och trevlig Valborg!

Igår var vi på Gröna Lund hela dagen, det var premiär, vårkalas och fullt ös! Barnen hade riktigt kul och det var Leonie första riktiga dag på Grönan, förra året var hon så liten att hon inte uppfattade riktigt allt tror jag. I år var det annorlunda, så mycket skratt och glädje hos alla mina barn och det värmer riktigt i hjärtat när dom har kul. Bianca sprang på en dagiskompis och Nicoletta och Johan åkte en hel timme i ett nästan tomt Gröna Lund.

Vad gör ni idag vänner?

Här ska det åkas en tur till huset, lekas lite i trädgården och sen hem för att laga en mysig middag. Det blir lax med vit sparris och hollandaise sås till det en stor grön sallad. En riktig favorit nu på våren!

Ha nu en fin Valborg i det soliga vädret.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *