Lyxlunch & allmänna bestyr

Hej hej,

Den här veckan har gått i en rasande fart, events, trevliga luncher, möten och jobba på kollektion däremellan. Samtidigt så älskar jag att ha mycket att göra och jobbar bättre och blir mer kreativ när jag har fullt upp. Åhh, jag har så många ideér som jag vill genomföra och just nu har jag en så stor och bra grej på gång som jag bara längtar efter att få berätta om och involvera er i.

IMG_1649

 

champagne-rutabaga-892x595IMG_1650

 

valerie och frida

 I går var jag på en så trevlig och lyxig lunch på Rutabaga och lanseringen av Karl Lagerfelts skokollektion. Ljuvliga vegetariska rätter dukades upp och champagnen flödade…inte helt lätt att gå tillbaka till jobbet efter det. Jag fick sitta bredvid Frida och eftersom vi just nu är på exakt samma plats i livet med renoveringskaos, barn och karriär så kan ni ju gissa vad vid kacklade om;)

IMG_1651_2

Så söt liten Karl.

IMG_1652

Rutabaga ligger inne på Grand Hotell och är Mathias Dahlgrens nya vego restaurang.

IMG_1660_2

 Fantastiska Niklas och Emma vad dagens konferencierer och berättade allt om Karl Lagerfelts moderesa och skosatsning.

IMG_1662

 Vackra Angelica Blick var en av gästerna.

IMG_1665 Karl Lagerfeld FootwearKarl Lagerfeld Footwear

Så galet gott och trevlig att man inte ville gå därifrån. Men jag skulle hämta på dagis så det var bara att hoppa på bussen. Vilken kontrast, hehe.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *