Längtar längtar längtar..

IMG_1276

IMG_1297

 

IMG_1272_2

…till sommaren som närmar sig trots att vädret varit osäkert på sistone men som ni vet, plötsligt vänder det och så blir det sommar. Brukar tänka att maj faktiskt är en fin månad och då är det ju bara en månad kvar nu innan vi får lite sol.

Hej vänner,

Som jag berättat om tidigare så gör jag ju ett samarbete med Cubus där jag väljer ut några av mina favoriter. Den här gången så handlar det om avslutningar och vårens alla mysiga fester.

Tycker att tjejernas blommiga klänningar med tyll är så drömmiga. Älskar även de söta blomsterkransarna som tjejerna har i håret, gör hela outfiten.  Själv matchar jag med vitt, vita lite kortare byxor och en vit ”off shoulder” topp känns fräscht och somrigt!

Ha en fin dag nu och så får vi drömma oss bort till att alldeles snart få hoppa i vita kläder och planera midsommar.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *