Den här helgen går till historien..

_VIP1954 (kopia)

Alltså, stor respekt för alla ni som varannan vecka eller 100% av tiden är ensamma med barn. Sen i torsdags har jag varit själv med alla 3 barn och jag vill lova att det gått i ett! Fast, det har också varit väldigt mysigt. När vi är ensamma så är det som att barnen kommer på sig själva med att vara lite mer hjälpsamma och mindre gnälliga.

Hej där sena söndagskväll.

Japp, klockan är över 11 och jag är faktiskt vaken. Tog en kaffe på eftermiddagen som verkligen gjorde sitt.

I dag har vi haft en mysig och aktiv dag. Bianca fick välja vad vi skulle göra  så det blev lekland. Vi åkte till Leos Lekland i Kungens Kurva, Nicoletta hade en kompis med sig så det blev jag och fyra barn. Haha. Nico och kompisen såg man knappt röken av så det var jag och småtjejerna som sprang runt och lekte. Har redan ganska ont i kroppen så jag får väl se det som lite bra motion samtidigt:)

Åkte sen hem, vilade några timmar och tog oss sedan ut igen för att möta upp lite vänner, ta en glass i solen och leka lite i parken på Nytorget. Fullt ös hela dagen och småtjejerna slocknade så snart dom la huvudet på kudden. Ahh, känns så bra när vi alla är trötta av lek och frisk luft.

Nu ska jag snart också krypa ner med min familj och sova. Måndag i morgon och en kul spännande vecka väntar.

Kram kram

Topp-Valerie // Jeans-Levis 501 // Jacka-Cubus // Glasögon-RayBan// Örhänge-Kum Kum

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *