En liten present till mig..

IMG_0074

 Påskiga ägg ute från Ulriksdals trädgård och fina tunna spetsunderkläder… 

IMG_0574

…från Lindex nya fina butik inne på Mood. Faktiskt tom mitt emot min butik vilket känns väldigt lägligt när man kanske köper en klänning eller topp så behöver man inte gå långt för att hitta rätt underkläder. Har saknat en bra underklädes butik inne på mysiga Mood.

IMG_0847

 Åkte sedan till Pom och Flora för en fika, jag tog en nyttig banana split och barnen sin favorit croissant. Så gott.

IMG_0854

En nyttig banana split.

Hej på er,

Vilka påskdagar vi har haft, känns som att tiden flugit fram dessa lediga dagar. Vi har varvat fix till huset med att umgås med familj och vänner. En perfekt mix faktiskt, vädret har också varit blandat, sol ena minuten och snöstorm nästa. Gissar att ni haft detsamma.

I dag tog vi ner ett stort buskage inne på vår tomt som var delvis ruttet, tänkte att vi ska anlägga en liten parkeringsplats till bilen sidan om huset lite bakom… Helt otroligt vad mycket plats det blev bara man tag bort lite granar. I Stockholms närförorter så måste alla kvm noga planeras och utnyttjas. Såg ni som följer på Instagram min lilla film från huset få Insta stories? För alla som undrar hur långt det är kvar kan man alltid titta där så får ni se;)

Ha en fin fin kväll nu hörni. Här ska jag lägga upp en stor skål med påskgodis, har massor av gott i ett jättestort ägg som bara måste smaskas upp. I morgon börjar ju nya livet igen..hihi.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *