Påskafton!

IMG_0956

 Påskpresenter av mormor… lyxen!

IMG_0960

IMG_0969_2

 I väntan på påskharen..

IMG_0972

 Finns påskharen? kommer han då från trädgården? kan han komma in i huset med påskäggen? många frågor kring detta med påskharen..Gulliga klänningarna med ballongprint låg det i påsen, från Livly. Så galet fina!

IMG_1049

IMG_1052

 Påskens finaste gula tulpaner och en påskig present!

IMG_1061

 Bomber jackan från den här våren, finns här!

IMG_1097

 Min syster Ariane som är äntligen är hemkommen från Japan får mysa lite med Leonie och Bianca. 

IMG_1105

Mamma och pappa har en ok utsikt;) hehe.

IMG_1112

IMG_1118

Så gott med vita sparris, hollandaise sås och hand skalade räkor…mmm.

IMG_1126

Sen blev det äggjakt i trädgården, för påskharen la visst äggen där!

IMG_1131

Hittat!!

Hej vänner,

Påskaftonen tillbringade vi ute hos mina föräldrar på ön. Det var sol och snö om vart annat och allt annat är vårskönt ute. Vi var först ute med tjejerna hos mina föräldrar vid lunch och åkte sedan tillbaka till Enskede för att jobba i huset. Johan gräver och jag bar kartonger som behövde tömmas från ett rum där det nu ska grävas.

Sen åkte vi tillbaka för att äta en god middag som mamma lagat. Vit sparris, grillat lamm och rabarberpaj som avslutning. Somnade sen i soffan så snart vi kom hem efter en lång men trevlig dag. Känns så skönt att äntligen få lova att jobba lite i huset och se hur allt sakta men säkert går framåt. Ska dit en sväng igen i morgon för att titta över trädgården, det är massor med mossa i gräsmattan så det måste jag ta tag i. Ser fram emot att bli en trädgårdsmänniska och lära mig allt om odling och att beskära träd osv..oj oj vad jag måste lära mig massor av nytt!

Ha en fin söndagskväll nu!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Trevlig blogg att läsa ❤Hälsa till mamma från mig jobbade på Boutique Mamsell hos Eva Åkesson. Inköp hos din mamma var många och trevliga. Kram siv