Helgen som varit

Så var det måndag och vi försöker alla att gå tillbaka till våra liv trots den molande känslan i kroppen.

Jag vet att många av er säkert hört om det som hänt nu på miljoner olika vis men jag tror att det är viktigt att vi får prata av oss. Vi alla har ju just vår upplevelse av allt och nu är vi inne i ett sorgearbete som måste få ta den tid det tar. Vi som bor här i stan har alla en koppling till någon som var där och drabbades på något sätt. Men också en naturlig koppling för att vi alla vistas där dagligen, på väg till möte eller med utflykt på förskolan. Bianca var på exakt den platsen med sin förskola bara dagen innan…Tankarna har snurrat i helgen..

I dag är jag tillbaka på jobbet på Kungsholmen, det är påskvecka men trots det ett annat lugn överallt. Jag känner mig också lugnare och vill ”landa”.

Från helgens fika på ”Brunkan” vid Vasaparken. Vi köpte några små leksaker till barnen och fikade sen här. Så söta små glassar i trä:)

FullSizeRender (5)

Helgen har varit konstig, som i ett töcken men all tid och energi har gått åt till att vara med familjen och barnen. Tror aldrig att vi varit så mycket på lekplatsen och fikat som både lördag och söndag. Jag tog inte många bilder heller, jag som älskar att fota kände ingen som helst lust eller energi. Det var som bortblåst.

Vi har bara varit, låtit barnen bestämma och tagit hand om varandra.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *