Pizzabrunch med skumpa & veckan som gått..!

IMG_0594

Den här helgen var nog lite extra efterlängtad. Även om jag ju älskar mitt jobb så har det på något sätt blivit helt för mycket att göra på sistone. Inte så att jag vill ha mindre att göra men jag skulle gärna klona mig själv lite då och då.

rai och madde pizzabrunch

 Hej mina vänner,

Hur har er helg varit?

Den här helgen har jag samlat energi och vilat så mycket jag kunnat. I lördags hängde vi hemma hos några vänner som köpt en lägenhet i Hammarby sjöstad i en av Oscar Properties hus och åt hemlagad pizza och drack skumpa. Tycker att OP lägenheter har blivit så fina med alla fönster och snygga material val.

Sen var det skönt att få hänga med lite vänner och bara vara. Man behöver det för att få energi.

IMG_0608IMG_0611

Barnen röjde och dukade upp sitt eget lilla bord. Lördagen fortsatte sedan med en lugn och skön hemmakväll där vi inte gjorde många knop… SÅ välbehövt!!

Sen var det ju en hel del som hände förra veckan som jag ju inte haft tid att blogga om bla så var jag på Michael Kors nyöppning på Biblioteksgatan och sen vidare för att fira Mood 5 år. Hade med mig Nicoletta som höll på att trilla av stolen när hon såg Victor ( från Samir och Victor..) och även någon ”Youtuber” som jag i detta nu inte minns namnet på. Hehe.

d4a_4837

Kul att följa med mamma på mingel! Om du vill läsa mer om Michael Kors cocktail och se alla bilder kolla här!

….och sen var det ju både Metros vårfest och en fantastisk middag på Lydmar i torsdags där NUET gjorde en liten popup middag i lugnets och smakernas tecken. Själva idén var att man i stället för vin drack cocktails gjord på Zacapa rom kombinerat till en fantastisk meny. Allt var så gott och trevligt gjort och bordsdekorationerna var även dom fantastiska. Jag gillar verkligen att dricka drinkar till maten, det är som att ta upplevelsen ytterligare till en nivå. Middagen bokar man på Lydmars hemsida om du är intresserad av att testa!

IMG_4984

 Så fina blomsterdekorationer med vindruvor, kronärtskockor, blommor, fåglar, ballonger och allt möjligt!!

IMG_4858

Den här svarta drinken som serverades till den här rätten var sååå cool! Läs gärna mer om detta här🙂 Tyckte att själva upplevelsen var väldigt rätt i tiden nu när man ständigt är uppkopplad.

IMG_2605

En lite blurrig bild från kvällen med bästa middags sällskapet Pamela, Metros Modechef 🙂

Ha nu en fin måndag!

Kramar från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *