New spring look

_VIP1750 (kopia)

Det känns att våren är i luften nu!!


_VIP1778 (kopia)

_VIP1806 (kopia)

BeFunky Collage_VIP1815 (kopia)


Kappa ( Ny!)- Valerie// Jeans- HM trend // Bälte-HM // Väska-Chloé //Blus-Valerie aw16 // Solglasögon-Céline // Örhänge- Kum Kum              // Skor-Acne


valerie kappa

_VIP1830 (kopia)

_VIP1838 (kopia)

Fotograf: Ulrica Thuresson

Hej mina vänner och trevlig lördag!

Efter en väldigt intensiv vecka så kände jag att den här lördagsförmiddagen behövde få vara lite ”Valerie tid”. Ni vet när man får göra precis det man verkligen vill göra och varva ner. En av mina vänner har en super mysig salong precis vid Vasaparken och hon är ju bara lugnet själv. Så, jag smet iväg till henne och gjorde en avslappnande och utslätande ansiktsbehandling ( Marias special som hon kallar den;)  och nya fina fransar.

Nu känner jag mig laddad med energi och redo för dagen.

Önskar er alla en fantastisk lördag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej. Är en trogen bloggläsare som fyller fantastiska 40 i sommar. Tänkte göra som du och ha en dagsfest, cocktail party med snittar. Hur ska jag skriva i inbjudan så gästerna förstår att det är en dagsfest? Sen blir kanske en del kvar långt in på kvällen tänker jag men budskapet ska ändå vara dagsfest. Kan jag skriva det i inbjudan? Hur gjorde du?
    Hälsningar Emma

    1. Hej Emma, vad kul att ni bestämt er för en dagsfest! Vi skrev att vi bjöd in till en dagsfest och sen stannade vissa kvar ändå. Det blev bara så av sig självt när vi också stannade kvar. Vi gillade iaf det konceptet så mycket! Lycka till med allt🌸