Tycker ni detta är konstigt?

IMG_0483

IMG_0484

Har du någonsin kommit tillbaka till ett boende som du flyttat ut ur och som sen någon annan gjort till sitt?

Även om jag på en gång älskade vad dom nya ägarna gjort med vår gamla lägenhet så saknar jag den lite lite trots allt. Tänker att det antagligen beror på att jag inte har något riktigt hem just nu och att den här tiden är så starkt förknippad med våra barns födelse, vårt bröllop och många andra starka härliga minnen som vi skapat här.

IMG_0502

 I veckan var jag alltså tillbaka till vår drömlägenhet i Vasastan, den här gången för att spela in en film för underklädesmärket Chantelle. Det var jag och Annika Leone som bloggar på Mama som ledde det lilla programmet om hur man ska tänka när man väljer bh. Lotta från Chantelle gav oss några väldigt bra tips som var nya för mig i alla fall.

IMG_0510

Jag och Annika

IMG_0470

 Dom nya ägarna har verkligen tagit hand om lägenheten och genomfört några saker som vi också funderat på att göra när vi bodde där. Det var så kul att se hur fint dom gjort!

Nu, måste jag knoppa in här. Barnen sover alla lugnt och i morgon bitti ska jag upp för att ha lite egentid de-luxe. Kolla på Insta så får ni se vad det är;)

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *