Broderat- en trend i vår


BeFunky Collage

 I samarbete med Cubus gör jag en serie nu i vår där jag plockar ut mina vårfavoriter ur deras sortiment. Den här gången har jag valt att fokusera på en av vårens stora trender, det broderade. Hantverkstrenden är större än någonsin och det talas mycket om”slow fashion” som en trend just nu. Det kan tex vara broderat som på blusen ovan. Gillar att styla den med ett par bootcut jeans.

IMG_0021

 Eller på en collegetröja

IMG_9977

Eller varför inte på ett par jeans som faktiskt är min stora favorit. Just nu( V.13-16) har Cubus butiker och webshop 25% rabatt på alla byxor och jeans!

cubus

Snyggt med en stickad tröja nu när det är lite kallare och lite längre fram med en fräsch vit t-shirt eller vit skjorta till.

Hej där,

Visst är det kul med allt nytt som kommer in i butikerna! Jag är av den åsikten att man inte alls måste vänta tills det blir varmt med att göra om sin garderob. Så länge ljuset finns där vilket det gör nu, så är det dags att städa och göra om garderoben. Se över vilka inköp man måste göra och om det finns plagg som man inte längre använder och kan göra sig av med.

I år uppdaterar jag i alla fall min garderob med ett par slitna jeans med broderi på och tänker att jag likaväl kan styla den med mina gympaskor som till pumps.

Soliga vårkramar från mig;)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Så fint med broderat! 🌸

    1. Håller med! Så kul med lite ”nytt”:)

  2. Härligt kombo med det randiga och brodyren. Känns verkligen att våren är i luften! Underbart!

  3. Jeansen var riktigt läckra. Och jag får nog plocka fram min blus i brodyr. Ha en fin dag. Kram Annika