Off to dinner- outfit!

IMG_0409

Dagen har sprungit fram och den enda riktiga pausen var när jag satt i tandläkarstolen och fick min tand lagad ( åt en hård godis häromdagen så det gick av en bit!!?..). Frågade om det var ok att somna där? det var det visst och jag var inte den enda som gjort det i så fall fick jag till svar..


IMG_0411

Nu har jag jobbat klart för idag och nästa sommarkollektion börjar sakta men säkert ta form.  I kväll är jag bjuden på middag på Miss Clara av Dasha och Lumene som ska visa oss vårens viktigaste sminkprodukter! Det vill man ju inte missa;)

IMG_0406

 Kvällens outfit, Topp- Valerie// Väska-Chanel // Byxa-Valerie // Skor-Celine

IMG_0425

 Ha nu en toppen kväll!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Himla fin blåfärg det där! Så härligt att den säsongen snart är här! 🙂

 2. Margarita Brown

  Hej Valerie!
  Sååå härligt med den fantastiska blåa färgen! Jag ska ha den här blusen😉
  Vilken modell är din Chanel väska, är det Classic och vilken storlek i såna fall. Jag ser att den är i caviar skinn.
  Med vänlig hälsning, Margarita

  1. Härligt! Minns inte modell faktiskt, ska kolla upp. Kram