Bunny love

IMG_0385

 I går när jag var på Mood för att fixa lite i butiken ( vi har ju öppnat upp en större butik nu!) så sprang jag förbi detta ursöta lilla ”bunny kit” på Leilas General store och kunde inte låta bli att köpa.

IMG_0394

Kaninöron och en liten boll till svans och vilken ”påskoutfit” som helst är räddad.! och SÅ söt.

Hej vänner,

Lovade ju att titta in igår men jag blev bara så himla dålig på eftermiddagen att jag gjorde mitt bästa för att hålla ihop till Johan kom hem. Känns som att jag återigen fått i mig något dåligt. Kanske var det salladen till lunch?? Hursom, inte så fräscht att må illa hela tiden. Känner mig bättre i dag men inte helt 100. Hmm. Har ju varit dålig till och från sen Mexiko så nu är jag lite less på det.

Den här veckan är det fullt upp med jobb och massor av olika trevliga middagar och luncher så nu är det dax att bli frisk! Nya butiken på Mood är öppen och allt vi saknar nu är lite inredning och så vill jag ha en stor härlig puff som jag spanat in.

Nu blir det lunch och sen ett tandläkarbesök.

Wish me luck.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej hej.
  ingen kommentar som gäller detta inlägget egentligen.
  Men såg dina tips på rosa väskan mm i nya dv 😀 Är så sugen på en sån väska nu till våren. Fast i färgen nude.
  men blev lite förvirras av vad tidningen skrev för pris (förstår att det kan vara tryckfel mm)
  Men på bilden ser det ut som du har storlek small.
  sen finns det ju en mini med.
  Och på prissättningen i tidningen jämte bilden står 7750:-
  Men när jag ska beställa på nätet (guccis hemsida) så kostar minsta minimodellen ca 7400:-
  och den du har på bilden strax över 9000:-
  Så skulle bara fråga om det kanske är tryckfel… eller att dom kollat fel på sidan och skrivit priset på miniväskan.
  Eller om priset skiljer så mycket från nätet och affären. Då kan ju en tripp till en affär vara värt det liksom.

  sjukt konstig fråga kanske. Men för en väsknörd som mig ville jag bara kolla 😀
  jätte tacksam för svar.

 2. Om ni fick i er någon bakterie i maten i Mexiko kan det nog vara bäst att gå till läkaren så att de tar tester. Var det t ex en speciellt aggressiv campylobakter bakterie kan det bli värre med tiden. Har hänt mig. Var dålig i flera månader av och till och blev till slut inlagd på sjukhus. Där fick jag en dunderantibiotika som gjorde mig frisk. Hoppas det löser sig snabbt.

 3. Jag tycker verkligen att du ska gå och ta prover hos läkaren. När det hänger kvar länge och återkommer är det säkert någon bakterie som du ev behöver behandling mot.
  Om inte annat är det ju inget vidare om du är smittsam heller, tänker jag.
  Krya på dig!

  1. Japp, får nog bli en tur dit om det inte är borta asap😊