Möbelshoping & lördag!

IMG_0291

 Hej söndag!

Ledsen att jag inte tittade in i går men lördagen gick verkligen i ett! Vi var ute vid huset, städade och flyttade en del av alla kartonger i garaget till ovanvåningen och åkte sedan för att äta lite lunch och kolla möbler i Länna.

Vi inser att vi måste köpa i princip allt nytt, dels så har vi sålt eller skänkt bort allt vi hade i förra lägenheten och sen så är det en annan stil i nya huset vilket gör att vi vill ha lite nytt. Nu ska vi ju bo här i många många år och vill bygga en stil som håller länge. Vi tänker oss att blanda gammalt med nytt, budget med design just för att skapa ett hem där hela familjen känner sig hemma.

IMG_0309

 Nu blir det söndagsmiddag på Lidingö!

Ses sen

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Kan du inte visa hur köket kommer att se ut och lite av dom nya möblerna?

    1. Ja, så fort det är klart lovar jag att visa. Vi fick ju göra om planlösningen och i veckan ska vi planera om köket. Lovar att visa så snart som möjligt:) ha en fin söndag nu🌸

  2. Får jag fråga var du köpte din fina matta som du hade i vardagsrummet i din lägenhet ? Den som är lite blå turkos

    1. Den är från Carpetvista:)