Friday feeling!

IMG_0253

Hello friday lovers!

Äntligen, åh vad härligt med lite vår väder hörni. Hoppas att ni fått chansen att vara ute lite idag men om du inte har det så ser helgen ut att bjuda på sol sol och sol.

Vi ska ut till huset för att jobba, garaget ska tömmas och allt ska flyttas in till rätt plats på ovanvåningen. NU börjar det riktiga arbetet med att gräva och bygga ut. Nästa vecka förväntar vi oss att få svar från stadsbyggnadskontoret, då har vi väntat sen mitten av december för att få komma igång. Känner oss väldigt pepp!

 

IMG_0286

 En dagens jag påväg ut på lunch.

IMG_0275


IMG_0256
IMG_0288

 Dagens outfit består av Blus och byxa- Valerie// Kappa ( NY!)- Lindex// Skor-Billie Bi // Väska-Stella Mc Cartney

IMG_0264

Önskar dig en riktigt solig fredag. Nu ska jag samla ihop mina saker, springa in på affären för att handla lite fredagsmys till barnen och sen ta mig hem.

Vad gör ni i kväll?

Fredagskvällarna hemma hos oss går oftast ut på att vi tillsammans lagar mat, ikväll blir det tryffelpasta! gör en drink ( så sugen på Strawberry Mojito) och sen myser framför en film. Brukar vara ganska så trött så om jag håller mig vaken blir det ett plus;) Vi har börjat kolla på en ”bygg” serie på Netflix som gör att vårt bygge inte känns lika jobbigt. Haha. Man kan liksom ha det värre känner vi och det i sig är ju en tröst.

Ha en toppenfin kväll nu.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Vilka härliga färger! 😍
    Ha en mysig helg!!

    1. Tack tack och detsamma till dig💖

  2. Superfint! När kommer kappan ut i butik? Ha en fin kväll!