Våren flyttar in!

IMG_8075

Kroppen och själen skriker efter lite liv nu och jag vill ge den det! Gärna i form av fina snittblommor och vackra vaser som sprider vårkänslor och gör världen lite vackrare.

IMG_8081

Hej hej,

Det finns ett par saker som livar upp min vardag så pass mycket att jag faktiskt känner att det är viktigt för mig att få ha det i mitt liv. Kaffe är en sådan sak, utan mitt morgon kaffe är jag en riktig surkärring som inte vaknar till på hela dagen. En annan viktig sak är att få ha fint runt omkring mig, när lägenheten är ett enda kaos med barnens och mina ( erkänner att mycket av kaoset är mitt..) så mår jag kaos på insidan. Ingen harmoni där inte.

Bland det bästa jag vet är att komma hem till ett nystädat hem med en lyxig bukett med snittblommor i högsta hugg, sätta dom i en gnistrande fin vas på ett favoritställe i mitt hem. Det sätter den där lilla extra guldkanten på tillvaron för mig och känns såhär års lite extra viktig.

IMG_8058

Tycker att det är så fint att blanda Ranunkel i olika färger, ta gärna med en mörkare färg för att skapa ett djup.

IMG_8073

Jag tycker att det är fint att jobba i vaser om tre och gärna olika storlekar och färger. Här väljer jag att ha en i grått slipat glas eftersom grått glas är en stor favorit. Vaserna har alla olika höjder och olika innehåll. Jag valde att ha eucalyptus i den största vasen, Körsbärsblomma och några enstaka Ranunkel i mellanvasen och en stor bullig och kortare bukett i den lägsta vasen. Tycker att det skapar en fin harmoni tillsammans! Alla vaser och blommor hittade jag på Plantagen.

IMG_8047

Så mitt tips till dig för att liva upp denna lite för tillfället gråa vardag är snittblommor av olika slag och våga gärna blanda mörkt med ljust, det blir så fint!

Ha det så bra nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *