T U L U M

IMG_9163

Tulum.

De lyxiga bohemernas stad.

Innan jag varit här för första gången så hade jag hört att det bara var en massa ”modeller” ( min vän uttryckte det så;) som sprang runt här på gatorna, japp hon sa så. Haha. Så jag måste säga att jag var något skeptiskt till en början och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men Tulum är hur mysigt som helst men är det trendigt??- JA Barnfamiljer-NJA ”Modeller på gatorna”-Eh nej, men här finns människor som älskar livets goda eller kanske livets nyttiga goda ska man säga och som gör yoga och healing och allt möjligt spirituellt och är så där vansinnigt moderna. Här är i alla fall väldigt avslappnat på ett sätt så man trivs…


IMG_9542

IMG_9158
IMG_9167

Det är svårt att fånga på bild men överallt utmed den lilla gatan finns det små och trendiga butiker som säljer härliga svepande kläder som passar just här och man blir sugen på att ge upp hela sin garderob och liv för den delen för att leva något slags ”gudinnestrandliv” ( vad nu det är?) och glida runt i svepande linne och chiffongklänningarna dagarna i ända och äta chiapudding och meditera. Haha, ni fattar vibben.

IMG_9131
IMG_9177
IMG_9176


IMG_9181

Så galet söt från babyshop!  Vill ha en själv typ;)

IMG_9390

 Nytt V-halsband från Jane Konig och Glow tunic från Valerie.

IMG_9254

 

IMG_9575

Älskar armringarna från Kum Kum. Oj nu blev det många ”saker! men vill ju att ni ska få mina tips! Hoppas ok. 

IMG_9307

Inne på Coco Tulum är det superfint och man känner sig ändå inte i vägen med barnen. Det var först när dj:n började spela house runt lunch som det kanske var läge att gå vidare..

IMG_9308

 

IMG_9402IMG_9333
IMG_9425

Den här sidentunikan…alltså..kommer snart i shopen!

IMG_9463

Vi köpte färska kokosnötter av en kille på stranden som lovade att man absolut inte kunde hitta färskare kokosnötter på den här planeten..

IMG_9480

Alla gillade dom tom vår kräsna femåring.

Så, summan av kardemumman är att vi älskar Tulum men med kidsen så är det kanske bäst med en kombination av två resmål. Så man får lite av allt.

Hoppas ni har gillat mina små resereportage, älskar ju som sagt att resa och skulle det varit möjligt så hade jag nog varit borta ännu mer. Älskar ju att få uppleva och äventyra.

Skönt med fredag i morgon hörni.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Oj,oj,oj så sugen jag blir på ALLT i detta inlägg! Tulum och din sidentunika ligger nog ändå överst på önskelistan. Det är bara att börja spara…!!!! 🌺

  2. Så trevliga bilder från er resa att vakna upp till, tack gulliga fina ! Känns som jag varit på plats.
    (Fina kläder på flickorna ha ha kommenterade ju frukosten sist) trevlig helg!