Mitt favoritmål!

IMG_0162

En lite lyxigare måndagsfrukost med färskpressad apelsinjuice (det finns en press i butiken!) och smarriga avokadomackor..mmm.. Kan ju äta frukost hela dagen utan problem!

Hej vänner,

Nu ska jag beröra ett ämne som kanske verkar väldigt trivialt men ack så viktigt för att få dagen att fungera. Frukosten. Vad äter ni till frukost? Många av mina vänner skippar frukosten men jag har det i mig sen jag var liten att man måste äta frukost.

Min mamma steg upp tidigt och lagade frukost varje dag till hela familjen och även om det bara blev te och mackor så var det precis vad man behövde. Jag har burit detta med mig och nu gör vi samma sak i vår familj. Barnen äter yoghurt i sina flaskor, juice och en smörgås. Bianca och Nicoletta gillar att ha på skinka eller salami och jag vill ha mosad avokado eller ost. Leonie gillar ost eller inget pålägg alls.

Viktigt är i alla fall att man får i sig något man tycker om och står sig på, just Pågen LingonGrova har jag ätit sen jag bodde i Malmö så det har blivit en god vana nu.

Just nu har Pågen en tävling som går ut på att skapa din bästa frukostmacka av det du hittar i kylskåpet. Du kan vinna fina priser, här kan du vara med och tävla! Kolla även på Instagram under #lingongrova #bästafrukostmackan för att tävla där.

Tävlingsdatum: 2017-03-06 – 2017-04-09
Vinnaren kontaktas efter tävlingens slut, senast 2017-04-14, och presenteras både på Pågens hemsida, Facebook och Instagram.

Lycka till!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *