Jippi nu börjar det likna något!

IMG_0039

Hej hej söndag,

Haha, ja i alla fall på ovanvåningen:)!

Den sedvanliga rundan ut till huset i går och sen vidare till Ikea, Superfront och ett byggvaruhus för att kolla lister till hela huset. Japp, så började vår lördag. Men just i går var vi extra glada för vi ser vissa framsteg och även om det går ganska långsamt framåt så ser vi ljuset i tunneln i alla fall när det kommer till ovanvåningen. Dörrar och fönster ska alla bytas ut till andra fönster som ser mer ut som dessa:

WEBB_Bageriet_003_Kitchen_-__F1401_Kitchen_-_F1401_v18_noborders-640x452

Smala spröjsade svart/grå fönster kommer vi att ha i hela huset och jag är så galet pepp på just detta, vet att det kommer att göra hela husets känsla. Huset är just nu ganska ”tråkigt” och de stora fönsterpartierna och utbyggnaden är det som kommer att göra allt.

vi har insett att det är viktigt att även hitta på andra mysiga saker nu när vi har det här stora projektet. Annars så blir det lätt att man jobbar med detta hela helgen och det blir ju ingen glad av. Speciellt inte barnen. Så i går var jag och Johan på en stor 40-års fest och i dag gjorde vi en mysig familjeutflykt till Ulriksdals trädgård, tittade på fina blommor och myste i den härliga vårsolen.

IMG_0132

IMG_0092

 Vill typ köpa allt där ute men måste ta det lite lugnt med tanke på att vår trädgård är i lika stort renoveringsbehov som resten av huset. Så en sak i taget…fast…visst blir man sugen!!

IMG_0101

Kan lätt se dessa ljuvliga kronor hänga ovanför vårt matbord ute på terassen.

IMG_0106

 Vore så mysigt att få påskpynta lite..

IMG_0080

IMG_0110 IMG_0060

 

IMG_0146IMG_0063

IMG_0078

Det är så härligt att fota här ute, ljuset var magiskt idag!

Nu blir det efterrätt med glass och sen bara måste jag se en bra film. Har verkligen längtat efter att krypa upp i soffan och se något riktigt bra. Kanske ni har några tips sötisar? Har även en påse salt lakrits i skåpet som vi köpte i går som kommer smugglas med till soffan tror jag…

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Hej Valerie! Vad fint det ser ut att bli och så roligt att få följa! Var beställer ni spröjsade fönstrena? Mvh Annie

  2. Hej, undrar också över leverantör/smed. Vi har själv ett hus från samma tidsperiod där vi länge tänkt beställa två sådana innerdörrar men alla smeder har lämnat aå sjukligt dyra offerter…

    1. Vi har tittat på lite olika fönsterleverantörer och gillar Velfac bäst!:)

    2. Hälsa från mig;)

  3. Vilka härliga bilder från Ulriksdal.