F R I D A Y

IMG_0031

Fridayyyyyy på mitt stökiga office!! Note to self- städa på måndag!

Hallå där vänner,

Men åh, det är ändå ganska skönt att veckan är över så att vi kan få vila bort vår jet-lag och komma på fötter igen. Känner mig stärkt i kroppen av all härlig sol men tidsskillnaden och en liten basilusk ( som vi inte ska gå in närmre på) gör en lite svajjig. Hehe.

I dag har jag jobbat med nya kollektionen, fotat ett bloggsamarbete och styrt upp det nya stora som ska hända här. Ok, jag ska avslöja 😉

I nästa vecka kommer vi att öppna upp en del till av Valerie butiken på Mood. Minns ni att vi hade en liten butik först lite bakom den vi har nu? Hursom, på måndag slår vi ner väggen mellan dessa butiker och utökar vår lite lyxigare avdelning där. Så nu kan alla ni som köper lite dyrare långklänningar och brudklänningar komma dit och prova i stället. Så kul tycker jag!!

Sitter fortfarande kvar på jobbet och ska snart ta mig hem till familjen som väntar därhemma. Vi ses i helgen vet jag!

Har massor av härliga bilder från vår semester som jag inte visat för er ännu så i helgen kommer det lite mer drömmiga Mexiko bilder.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej o Välkommen hem

    Vad skoj att butiken kommer utökas, spännande och Grattis
    Ha en fin solig helg
    Kram

    1. Tack:) ja nu är den snart klar. Kram kram