En vårlook med färg.

IMG_7819

 Man vill ha fräscht och färg nu känner jag och rosa känns helt rätt! Tycker att rosa, blått och grått är en fin baskombination som funkar år efter år.

cubus

 Alla kläder på bilden kommer från Cubus  JeansTröjaJacka

IMG_7899

Just den här veckan har Cubus 100kr rabatt på bombers så dags att passa på.

IMG_7844

Hej på er,

Visst är det väl ändå lite vår ”feeling” i luften nu? Vaknade faktiskt till fågelkvitter i morse och för första gången på väldigt länge kände jag att det faktiskt är nära nu. Februari är snart slut och mars som är en riktig vårmånad är runt hörnet.

I samarbete med Cubus har jag fått välja mina vårfavoriter och visst är den här rosa jackan härligt vårfin! Älskar att den inte bara finns i svart utan i både mintgrönt och rosa. Jag valde en rosa till mig, snyggt att matcha till både rött och andra korall färgade nyanser. Fint att kombinera med blå slitna jeans och lite roliga accessoarer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Såå snyggt! Vilken storlek har du på jackan?

    1. Jag har 36 🙂