Soluppgång & early bird

IMG_8622

 Lite extra mammamys hinner man med under semestern, speciellt när man är lite krasslig. Leonie har hostat som en galning sen vi kom hit och även om det var bättre i går så vände det och blev lite sämre idag. Vi håller oss i skuggan och gräver och leker lugna lekar.

IMG_8633

 Att vara jetlagd och resa med småbarn behöver inte vara dåligt, inte när den bästa stunden på dagen faktiskt är mellan kl 7-9. Solen som bränner sig igenom himlen och värmen som är helt perfekt. Inte för varmt och inte för kallt bara en stilla bris från havet. 

IMG_8626

När vattnet dragit sig tillbaka en aning kan man göra dom bästa fynden. Vi tittar på snäckor, stenar och krabbor som springer runt, som ett eget litet havs zoo. Gissa om det är populärt;)?

IMG_8585

Min fina strandklänning är från denna sommaren och kommer snart upp i webshopen, bor i den här! Biancas kjol kommer från Noa Noa och den hittade jag här. Köpte även matchande jackan men den är lite varm här;) Så sött i alla fall.

IMG_8553

IMG_8504

Det är inte en själ ute, bara vi och det kluckande havet. Barnen skuttar runt i sanden och det är en lugn och stillsam tid på dagen samtidigt är det väldigt avkopplande för oss vuxna när barnen är så nöjda.

IMG_8527

Det finns en liten hydda där man kan dricka cocktails och gunga samtidigt. På morgonen är det ingen där så då kan barnen gunga dom också.

IMG_8515

Leos shorts är så gulliga och kommer från Mini-A-Ture och finns på Babyshop. Hela deras sommarkollektion är ”to die for” och så snart vi kommer hem så måste jag klicka hem lite mer saker till tjejerna därifrån. Så fint! Blusen är från Zara som jag fyndade på rean.

IMG_8547


IMG_8558

En liten krabba som kryper in och ur sitt skal är spännande. Vi pratade om det i morse faktiskt att barnen inte behöver så mycket mer än att bara vara och se på alla djur som finns här runt omkring oss. Leguanerna som solar sig på stenar, färgglada fiskarna i havet och pelikanerna som fångar fisk, det är en enda stor show av massor av spännande djur hela tiden. När barnen blir lite äldre så ska vi komma tillbaka hit och åka på massor av utflykter men just nu är detta det ända som behövs.

IMG_8560


IMG_8610

IMG_8616

 Strandfynd blir till leksaker

IMG_8649

Hittade några strandfynd jag med, hur vacker är inte den här Korallen?? Så fin och lite lik en fjäril.

IMG_8630

Det är så ljuvligt här att vi inte vill åka hem! Men dagarna tickar på ändå.

Nu ska jag samla ihop mig och gå till Johan och Bianca som är och leker på det lilla badlandet som finns här. Måste säga att det verkligen finns allt för alla här! Ska berätta mer om hotellet och Akumal i ett annat inlägg.

Nu hoppa i bikinin och sätta fart.

Ha en fin lördag nu.

Kramar från Mexiko

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej Valerie! Så härligt att följa din blogg, du bjussar på både vardag och fest, så fina bilder och underbar inspiration för en tvåbarnsmamma, så kul att följa 🙂 Ja, berätta gärna mer om hotellet, vi har varit sugna länge på Mexico, men inte kommit dit. Istället har vi varit i Malaysia, Kalifornien, Thailand och inte minst favoriten Gotland dit vi åker varje år. Ibland är det fina nära 🙂 Men till jul planerar vi att byta ut några kalla veckor mot värmen, och Mexico är högt på önskelistan om resmål. Ha fortsatt fina dagar och hoppas lilltjejen kryar på sig så nu får njuta riktigt ordentligt. Kram

  2. Hej Valerie!
    Det ser verkligen hur härligt ut som helst.
    Du skriver att sommarklänningen snart ska komma upp i webbshopen. Det finns en i webbshopen (”Flow Long Dress”) som liknar den du har på dig här men som är slutsåld. Är det samma? I så fall, kommer den in på nytt?
    Vänligen, Louise