Lazy days by the pool..

IMG_8712

IMG_8714

 Bianca och hennes bästa vän för tillfället, Flamingon som jag tog med hit ( trots vissa protester från maken..;) Hon har lekt med den varje dag sen vi kom hit så nu går den inte att klaga på. Hehe.

IMG_8693

Det finns en snackbar med precis allt man behöver, ceviche, guacamole, nachos och färsk frukt. Bara att hämta när suget faller på vilket det gör ganska ofta.

IMG_8698

Min fina fina omtänksamma och goa man!! Han är bara bäst min J så fin pappa och så fin man till mig. Kan inte önska mig mer faktiskt. Leonies ursöta tunika med blommor på kommer från My Jemma.

IMG_8699

IMG_8700

Han har dessutom tatuerat in ett V, bara det!! Haha. Det roliga är att att han gjorde det när vi bara hade varit tillsammans i 6 månader när vi var sådär galet nyförälskade. Tänker att det fortfarande var det finaste och största kärleksförklaringen någonsin.  Ett Lejon för Leonie och ett födelsedatum för Bianca har han också gjort, fint men nu tycker jag i alla fall att det inte behövs fler tatueringar. 😉

IMG_8711

You & me baby.

Hej på er,

Hoppas inte att ni tröttnar på mig allt för mycket nu. jag vet att det är supertrist väder därhemma men ni ska veta att jag är så tacksam för att jag får vara här med min familj just nu och bara ta en break ifrån allt den vanliga stressen med jobb och renovering och gud vet allt. Hursom, hoppas ni orkar hänga med.

Vi njuter till max här. Det finns ett jättestort poolområde här men just precis här bakom Johan och Leonie finns den bästa barnpoolen med en grund avdelning där båda kan leka utan att vi behöver vara rädda. Flamingon underhåller och det finns massor av barn att leka med. Det är så kul att se Bianca för hon kan leka med vem som helst, i dag var det en engelsk flicka som hon lekte med i flera timmar trots att dom inte förstod varandra så gick det bra.

Härligt att se hur barnen utvecklas när vi är ute och reser både var och en för sig men även tjejernas relation fördjupas.

Nej, nu är det banne mej dax att äta igen, är typ det vi gör mest här just nu. 😉 Önskar dig en fin dag nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *