Hej från Mexiko!IMG_8666

Strand tunika-TwinSet // Skor med tofsar- Ilse Jacobssen // Väska-Spiti // Solisar- Chloé

Hej mina vänner!

Ja men SÅ, nu är vi äntligen här i Mexiko, Akumal efter en lång resa som faktiskt gick jättebra, barnen var så duktiga hela vägen! Nu har vi hunnit vara här ett litet tag och tyvätt blev den första dagen här blev inte riktigt som vi tänkt oss och därför har jag inte kunnat titta in till er.

Vi kom kom sagt fram i förrgår ganska så sent på eftermiddagen, checkade in på rummet och gjorde oss i ordning för middagen på en gång. Åt middag och somnade sedan kl 9 på kvällen, man är helt slut när man flyger hit och är helt fel i tiden. Trots en ganska stökig natt så fick vi sova till sju och gick upp för att äta frukost. Har nog aldrig sett en större frukostbuffé och gick verkligen loss på all god frukt, visst är det bara det lyxigaste som finns med alla färska exotiska frukter.?

Detta skulle jag ju inte gjort, för kombinationen av resan med dålig mat på planet och all stress gjorde att jag fick jordens magont och hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Förutom det så upptäckte vi på eftermiddagen att Leonie började få feber och var lite mer snorig än förut. Hon var lite dålig redan innan vi åkte men nu kändes det som att hon blev sämre. När kvällen kom så började krupphostan och febern gick sakta upp. Så jobbigt när man är så långt hemifrån!!

Natten gick sådär, Leonie sov lätt och oroligt och ”krupp”hostade tills vi beslutade oss för att gå upp runt 5 för att ringa en svensk läkare. Så bra med Kry.se, gratis för barn och man får prata med en läkare direkt, bra mycket lättare än att leta upp en Mexikansk läkare här..

I dag har vi vilat en del, varit en sväng på stranden och tagit det lugnt och sovit mycket. Jag har fått lite egentid vid poolen för att verkligen få koppla av. Nu mår vi båda bättre i alla fall vilket är tur! Så tråkigt att vara dåliga nu när vi är här i paradiset.


IMG_8654IMG_8500

 Den supergoda boven i dramat.. hehe.

IMG_8490

Hotellet ligger mer eller mindre på stranden med ett stort och fint poolområde med både barnpool och vuxenpool. 

IMG_8671


Lilla sjuklingen som fick komma ut på en liten permis idag, även om hon är dålig så är det svalt i skuggan och det svalkar skönt så en liten stund ute fick det bli idag.

IMG_8491


Hotellområdet är jättefint och det bästa av allt är den egna lilla stranden som är hotellets egna. Man har byggt upp vågbrytare en bit ut i havet vilket gör att dom stora vågorna som annars finns är utmed kusten inte når hit. Stranden är minutiöst krattad och vattnet är kristallklart och perfekt att bada i. Precis som jag hoppats på 🙂

Lovar att titta in till er varje dag men nya härliga bilder från hela vår tid och hoppas sprida lite värme hem till er.

Ta hand om er, nu ska vi sussa hela familjen.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilken otur. Krya på er och njut av semestern. ☀