9 ”must haves” till nya huset!

detaljer

Hej på er!

Åh vad jag drömmer om nya fina saker till huset och även om jag vet att man måste bo in sig så känns det redan nu som att jag verkligen känner lite extra starkt för några små och några lite större ting.

Min plan är att samla bilder på allt jag gillar och sätta upp på en önskelista som en morot att kämpa lite efter! Några av dom som hamnat där är dessa.

1.     Sideboard Asplund

2. Sammetskuddar kan man hitta lite överallt exempelvis :

Hm- home, Millie Notti, Posh living och snart även hos mig;)

3. Lampa: Replika Lindsey Adelman Bubble Ljuskrona – 8

4. Porslin House Doctor

5. Y-Stol Länna möbler

6. Matta  & rosa puff  Layerd

7. Lampa Flos

8. Bord: Paolo Piva alanda coffee table

9. bestick

Detta är några av mina absoluta möbelfavoriter som jag tror kommer passa så bra in i nya huset. Längtar lite extra mycket just nu till allt det roliga ”lull lullet” när man får fixa och sätta sin personliga prägel på allt. Hittills har det varit mer saker som VVS, el och jag lite målning  och golvslip och även om sådant är viktigt så vill man ju komma till det andra. Får ha lite tålamod.

Tipsa gärna om era favoriter, vore kul att få höra vad ni tycker!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så mycket fint, vi har sidebordet från Asplund och är helnöjda sjukt snyggt!

    Tack för en trevlig blogg!
    / Carina