Äntligen ska ni få veta!

Eco_ArkivEngblad_5350_Acanthus_LR

Hej vänner,

Nu har jag en så himla rolig grej på gång här för er som jag längtat efter att få dela med mig av.

Som ni vet så är inredning en av mina absolut största ”hobbys” och precis som i mode så älskar jag att skapa ett unikt och personligt uttryck. Nu ska jag göra ett samarbete med tapetvarumärket Engblad & Co där du kan vinna en styling av mig och inredning för 10 000kr samt tapet och tapetsering. Totalt värde för vinsten är 28 000kr. Hur bra?;)

Så, vad sägs om att vi tillsammans stylar om ett av dina rum med ny tapet och lite nya inredning?

Ännu roligare tycker jag att det är att få hänga med någon av er som läser här hos mig och prata inredning och tillsammans planera ditt önskade rum.

Så här gör du för att tävla:

– Följ @engbladco på instagram

– Kommentera på något av inläggen i Engblad & Cos flöde där de skriver om tävlingen, om vilket rum du vill styla om och varför du skulle välja tapet framför målad vägg. Tagga 2 vänner i samma kommentar.

Gå gärna in här för att läsa mer om tävlingen!

Eco_ArkivEngblad_5350_Acanthus_2_LR

Detta fina mönstret heter Acanthus och finns i bla den här fina ljusgröna nyansen.

Det jag ska göra är att först inreda och styla ett av mina rum hemma i nya huset med något av tapeterna från Arkiv Engblad. För er som inte vet det så släpper Engblad & Co en ny kollektion som heter Arkiv Engblad, detta är en hyllning till deras fantastiska tapetarv som funnits i över 170 år. Då förstår ni säkert hur många olika print det finns att välja mellan!

Nu släpper dom ytterligare en stilfull kollektion med 14 inspirerade och moderna tapeter, kommer bli så svårt att välja bara en 😉

En av mina absoluta favoriter är den som ni ser där uppe med pionliknande blommor. Tycker den skulle passa perfekt som antingen en fondvägg i ett sovrum eller varför inte i en hall. Jag tycker man ska våga använda mer mönster och färg. Rätt tapet kan lyfta vilket rum som helst.

Det som jag gillar med Engblad & Co är att allt är svensktillverkat och att allt från skiss till produktion sker i deras designstudio i Borås. Stort plus till alla som tänker klimatsmart!

Eco_ArkivEngblad_5372_Nackros_1_LR

Eller varför inte våga testa något nytt? Den här fantastiska färgstarka näckros blommiga tapeten som får vem som helst att bli på bättre humör.

Missa nu inte den här chansen, jag hoppas att många av er vill vara med och tävla.

Ha en fin dag så kanske vi ses snart!

KRAM

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/avmwl/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/417215964”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Så skoj och så himla underbar och härlig tapet – heltäckningsmattan är magisk dessutom! Lycka till 🙂

 2. Jessica E

  åh, Acantus hade vi hemma hos mig när jag var liten på sjuttiotalet fast i färgsättningen gul/orange.. 😀
  Den är jättesnygg i grön/blått!

 3. Vad spännande !

 4. Men oj vilket roligt sammanträffande!!
  Jag är nästan helt säker på att mina föräldrars sovrum var tapetserad på 70-talet med en mörkgrön variant av den översta tapeten 😃🌺. Har själv en dröm om att få styla om utfluget barnrum till sängkammare. Självklart kommer jag inte att missa denna jättechans!!! Jag gillar verkligen din inredningsstil också. T A C K!

 5. Fantastiskt fint! Måste fråga vart den fina överkastet på första bilden kommer ifrån?