Ingen vanlig måndag

FullSizeRender (2)

Ser faktiskt ut som att jag ska spela in en låt här. Eller vad säger ni??


Hello,

Ja, här är det måndag och fredag i ett. Haha. Det blir så när man åker på semester en tisdag. Kanske den bästa dagen att åka på när jag tänker efter, blir liksom ingen måndagsångest att tala om.

Idag har jag varit på en rolig dag med filminspelning, fotografering och hårfix för Schwartzkopf. Så himla kul och samtidigt lite nervöst, det var så många människor där på plats och det var ett tag sen jag gjorde en sådan fotografering/filmning. Men s å kul.

Nu ska jag packa ihop det sista. Vi kommer ha världens största handbagage med extra kläder, riskakor, smoothies, välling och mat till Leonie hon får ju inte så mycket ombord eftersom hon åker som spädbarn. Har smygpackat lite blöjor och välling i vagnen som vi har med oss. Förra helgen införskaffade vi en dubbelvagn speciellt för resan så att småtjejerna kan sova där om dom blir trötta på kvällarna. Så synd om dom med jet-lagen;)

Ha det nu det fint så ses vi i Mexico!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Njut av er semester. ☀