Lördag & surprise

FullSizeRender

Chiapudding med kokosmjölk, blåbär, banan, honung och pumpafrön. Enkelt att röra ihop när man gjort det några gånger och en nyttig frukost om man inte vill äta mackor med ost som jag typ är besatt av! Bara att blanda kokosmjölken ( finns drickbar i affären nu) med chiafrön och låta det stå ca 10 min.

Hej lördag!

Åh, vilken skön start vi fick på den här lördagen. Sovmorgon till kl 8 och då vaknade vi tom av ett alarm som Johan ställt. Bara det.

Idag väntar lite egentid för mig och Johan, vi ska göra Stockholm, promenera runtpå stan och shoppa lite ( det är dock något form av julväder ute…)och sen bo på hotell. Titta in igen lite senare så ska ni få se, jag är så peppad över detta att jag knappt kan hålla mig!!! En riktig dröm väntar.

Har ägnat morgonen åt att packa och fixat inför vår Mexiko resa på tisdag. Vi rester supertidigt på morgonen och på måndag är jag bokad på ett jobb precis hela dagen vilket gör att jag inte hinner packa och ni som känner mig vet att jag behöver min lilla tid till det. Haha.

Massor av härligt väntar de närmsta dagarna alltså. Jobba på måndag men sen är det semester ska ni veta!! Lovar att titta in till er ändå såklart så att ni får lite härliga semestervibbar.

FullSizeRender (1)

Innan jag springer iväg så måste jag bara visa er vilka snygga fransar jag gjorde förra helgen. Har helt glömt att visa er det, jag blev så sjukt nöjd!! Så skönt när man är på semester också att slippa mascara och känna sig fin även på stranden. Har en kanontjej som heter Ollina som gör dom. Har under alla år jag gjort detta aldrig hittat någon som är duktigare än henne.

Yes, dags att springa nu. Måste ju packa en liten väska inför vår villa hotellnatt också. Ha nu en toppenlördag så ses vi igen snart. Missa inte mitt insta @valerie_aflalo.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *