Nu har jag testat något nytt!

IMG_7915

Hej vänner!

Hoppas allt bra idag!

Har någon av er testat att göra en Dermapen behandling? Jag har gjort det två gånger och tycker att det är fantastiskt för huden och ger ett direkt ”lyft”.

I samarbete med Swiss Clinic har jag nu fått testa deras skinroller och serum som fungerar på precis samma sätt bara att man gör den hemma själv i stället. Jag har ju ofta ont om tid och tycker om sådana behandlingar som man lika lätt kan göra själv hemma och få samma resultat. Vet att det låter lite konstigt med nålarna men det det gör verkligen inte ont utan känns mer som att man varit en dag i solen.

Nu har jag ju testat båda behandlingarna och jag tycker det funkar lika bra att göra den hemma själv.

IMG_7983

Så här gjorde jag:

Först rengjorde jag huden ordentligt med Swiss Clinics cleansing gel. Huden måste vara helt ren från smink när du börjar, därför är kvällen bästa tiden tycker jag.

Sen drog jag rollern i jämna tag upp och ner i hela ansiktet med lagom tryck. Jag har ett ärr på vänster kind som jag tog lite extra på. När jag gjort det över hela ansiktet så smörjde jag in huden med deras anti ageing serum så att den fick sjunka in ordentligt.

Efteråt är det viktigt att rengöra rollern med den antibakteriella sprayen för att inte bakterier och smuts ska fastna. Körde på med den här behandlingen i 5 dagar och tog sedan en paus, viktigt att låta huden vila.


IMG_7993

Det som händer när man använder rollern är att man ”förstör” huden, det bildas kollagen som sen bygger upp den igen på nytt. Därför känns huden stramare och fräschare när man gjort det ett litet tag. Jag tycker verkligen att man ser skillnad!

IMG_7922Undrar du något är det bara att skriva och fråga! Om du vill testa så får du med rabattkoden ”VALERIE15” 15% på hudbehandlingen Skin Renewal hos Swiss Clinic just nu.

Må så gott nu.

KRAM

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/wpdvs/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/415447424”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej,
    Verkar himla bra! Vilken nållängd använder du.
    /Tess