Det går upp och det går ner…
IMG_7963

 Fast en smarrig ananas med fylld frozen hallon youghurt, kokos och färska björnbär gör vem som helst glad, ellerhur?

IMG_7957

Tog typ 5 min att dela ananasen, gröpa ur den, mosa fryst hallon och blanda med turkisk youghurt för att sedan lägga ihop allt. En super duper enkel nyttigt litet treat som dessutom ser så fint ut. Behövs i dessa trista kalla och gråa tider.

Hej på er denna söndag.

Hoppas allt bra med er. Här är allt helt ok i alla fall, fick jordens huvudvärk i går efter att vi firat svärmor. Gick en sväng på stan ( fick några timmar barnledigt så det var bara att passa på) men fick tillslut så ont att jag var tvungen att gå hem. Fick i alla fall inhandlat ett par jeans shorts, blev ett par Levis 501:or. S å nöjd.

Hade mycket migrän när jag var yngre som se försvann med åren. Men ibland så kommer den tillbaka som ett brev på posten och framförallt under mer stressiga tider så smyger den sig på. Idag mår jag bra i alla fall vilket är skönt! Gissar att det är lite för mycket på alla plan just nu med massor av jobb, mitt livs största renovering och bara att vara 3 barns mamma med allt vad det nnebär. Ja ni fattar säkert.

Jag försöker ta hand om mig själv men det är ju inte alltid så lätt. Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till paradeiset och det ska bli så galet skönt ska ni veta. Nu kör vi en vecka till sen så..

Har förresten haft lite mer flyt med renoveringen nu. Vår kontakt på stadsbyggnadskontoret gillade vår nya ritning så nu är det nära tills vi får börja med allt. Grunden, fasaden, fönsterna och ja ALLT ska byggas ut. Ska bli så galet kul att få komma igång ordentligt!!

Keep u posted 😉

Ha en fin söndagskväll nu och tack för att du tittar in här hos mig. Blir så glad ska du veta!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Ser riktigt smarrigt ut 😋
  Vart kommer den fina tallriken ifrån? Blir så glad att läsa din blogg och önskar dig all lycka med renoveringen och snart får ni njuta på er efterlängtade semester 🙂
  Ska bli härligt att se alla vackra bilder! Vill så gärna åka dit själv. Kram

  1. Tack!:) Den kommer från House Doctor tror jag. Älskar den!

 2. Fast om det är frysta importerade hallon är det inte så smidigt eftersom Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar dem först.

  1. Mina är plockade i Norrland av min svärfar så hoppas dom är ok. Har också hört om de vanliga frysta hallonen man köper i butik att de bör kokas, hur gör ni? Kokar ni alltid innan?

   1. Egenplockade i Sverige är inga problem. Barnen gillar hallonsmoothies ibland och vi brukar faktiskt alltid koka först. Det kräver tyvärr lite planering. Det är därför vi istället köper mängder med fryst mango. Jag har inte hört att det ska vara några problem med den.

   2. Valerie

    Bra att veta!:) då är ju mango lättare😉

 3. Mmm va gott och fräscht!
  Vi kom hem från en vecka på lilla kanarieholmen La Palma i fredags och där har jag frossat i god färsk frukt, solat och badat med familjen, sååå gott!! Avis på er som ff har resa framför er.. Att resa är livet! (Och vi har redan bokat nästa hehe, Ibiza i september).
  Usch, jobbigt med migrän, jag lider själv av svår sådan och tar medicin mot det, vilken hjälper oftast. Men ibland ligger jag bara och kräks våldsamt och måste sova bort det. Inte lätt när man är mamma för jag kan ju inte ens ta hand om mig själv när det händer..

  Gott för er att det verkar gå vägen med husplanerna nu, såååå spännande!!

  Kram Catta