Finns inte ord för detta..


 

_K8Q9156

 Jag tillsammans med författaren Elaine Eksvärd och Alexia.

_K8Q8931

Frukost inne i Bonnierhuset med Ängbybarnens förskolor, Tilde de Paula och alla trevliga bloggare som finns här.

_K8Q8884_K8Q9022

Elaine och Tilde pratade en lång stund och alla vi som satt där är till 100% överens om att något måste göras nu.

Godmorgon mina vänner,

Ja, nu tänker jag börja den här dagen med ett ämne som är oerhört svårt att prata om men så oerhört viktigt att vi ändå gör det. Hur mycket fick vi lära oss om integritet i förskolan när vi växte upp?? Min kropp är min kropp osv? Snarare tystades detta ner och man blev medveten om detta först i tonåren!

Det är tre barn i varje klass som blir sexuellt utnyttjade någon gång i sitt liv, alltså, det är så sjukt och vidrigt att jag inte ens vet vart jag ska börja. Nu har alla vi  som bloggar här på Bonnier gått samman för att sprida detta vidare så att dessa tre ska bli noll. Vi med våra stora nätverk vill göra vad vi kan och sprida och på så sätt rädda barns liv.

Elaine Eksvärd har startat organisationen Förskolebrevet.se där kan man gå in och registrera sin förskola till detta, målet är att alla Sveriges 8000 förskolor ska vara med. Efter vår frukost igår så gick jag direkt till barnens förskola med förskolebrevet i högsta hugg och fick ett fantastiskt bra mottagande. Vi måste lära våra barn ”stopp min kropp”på en gång!

Snälla ni se den här filmen som Elaine gjort och sprid detta vidare till era förskolor. Hejja hejja Elaine som vågar gå ut med detta svåra ämne och berätta, vilken kvinna hon är. Barn utsätts där man minst anar det och där man tror att dom är trygga, det kan vara på träningen eller bland vänner eller familjemedlemmar. Pedofilens bästa vän är tystnaden så märker du att något är konstigt, säg till.

Inte ett så vanligt ämne här inne på bloggen men jag vill verkligen göra vad jag kan i detta ämne och viktigast av allt ALLA vi som har barn borde gå till våra förskolor och fråga om dom registrerat förskolan till Förskolebrevet.se

Ta hand om varandra nu och ha en fin lördag. Här blir det först födelsedagslunch ute på stan med barnens farmor som fyller 70 och sen ska jag gå och få fina fransar. Ja, sen är det ju mello ikväll och det är ju barnen väldigt pepp på som alltid.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *