Nu har vi fått svar på vår bygganmälan…

IMG_3971

I höstas var jag lyckligt ovetande och bara allmänt glad över att vi äntligen köpt ett hus!! Jag har ju längtat i över 10 år på att få flytta till hus och trädgård så du kan ju fatta peppen.

IMG_3974
IMG_3984
IMG_3972

Hej vänner,

Ja, då kom då alltså beskedet vi väntat på och NEJ det blev inte det besked som vi trodde vi skulle få. För jag som alltid av naturen är ganska positivt lagd tänkte att vi som följt alla regler borde få et ok men det blev det motsatta, ett NEJ. Nu måste vi alltså rita om allt och tänka om nästan helt från början med nya fönster och rumsindelningar på nedre plan. Jag ska inte tråka ut er med detaljer men flexibiliteten hos Stadsbyggnadskontoret är inte speciellt stor. Grrr. Är lite arg just nu men det är ju inte mycket man kan göra, bara att göra om. Så i natt satt jag och Johan uppe till kl 2 med vars ett glas vin och var kreativa. Nu hoppas vi på lite mer flyt vid nästa inlämning med dom nya ritningarna.

Så, det var status med huset för er som undrar.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

  1. Nej, vilket tråkigt besked! Håller tummarna för att ni nästa gång får ett snabb besked med ett JA! Så ni får fortsätta med er dröm och så ni ska kunna flytta in. Styrkekram

  2. Så fantastisk snygg tröja, varifrån?

  3. Hus är underbart och det är även mycket som skiljer sig från lägenhet/bostadsrätt. Man lär sig på vägen. Jag längtar aldrig tillbaka till lägenhet men vill ha mer och mer tid till hus och hem då det kräver sin omvårdnad. Särskilt utomhus, där tar det liksom aldrig slut och det är såå mysigt 🤗

  4. Förresten, vad har du för tröja? Supermysig! 👍😍

  5. Så tråkigt när ens planer ”bromsas in”! Vi har gått igenom exakt samma sak som ni med renoveringar, boenden i 2a hand, miljoners beslut som ska tas och man tror nästan aldrig att det ska bli klart… Men det blir det! Så tappa inte modet nu! Det kommer bli jätte bra när det väl är klart och ni kommer älska att bo i ert hus! Man får tänka på hur priviligerad man är som faktiskt kan och har möjlighet att verkligen leva sin dröm! Trevlig helg!

    1. Förstår precis vad du säger! Tack för peppen känns bättre idag. Fick veta att barnen fått dagisplats så det ska man ju vara glad för:) trevlig helg nu

  6. Men fy så trist! Hoppas det går bättre den här gången då. Håller tummarna för det. Fantastisk vackra bilder som vanligt. Ha en fin helg. Kram Annika