Det här tar aldrig slut…

IMG_7674IMG_7675 IMG_7652IMG_7637IMG_7660

Den här stackars lilla donnan är ständigt förkyld, vet inte om det är samma för er som har barn på förskola men här är vi hemma ett par dagar i veckan.

Hej hej,

Ja, så var vabbuari här med besked. Snön viner där utanför och vi ligger uppkorvade i soffan med täcket över huvudet och tänker att det faktiskt var ganska skönt att vi fick vara hemma idag. Det inte bara snöar ute idag, det snöar liksom på tvären. Leonie är förkyld och hostar och vi är inne på dag två och veckan har precis börjat. Är det samma för er kära vänner? Hoppas månaden snart är slut så att vi får se våren lite, för visst var den nästan här ett tag.

Planen idag är att vila, kolla semesterresa till sommaren och göra en god blåbärs smoothie med kokos och färska bär. Vi fick massor av norrländska bär från barnens farfar som legat i frysen ett tag nu. Dax att plocka fram och antioxidant boosta oss.

Kram från sjukstugan här!

Psst, Leonies outfit kommer från Newbi. Så sött alltså!

Kram igen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

  1. Samma här. Vi har klarat oss ok denna vinter dock men vabbar idag. Lär bli resten av veckan. Anade det skulle komma då många barn var förkylda o hostiga (rejält) fast de var på dagis. Önskar föräldrar hade ro att ha sina barn hemma, inte bara då de har feber. Rejäl förkylning smittar så lött o vår son som har förkylnings astma klarar det sämre.. krya på er!

  2. Nej, vi har aldrig vabbat speciellt mycket för dottern. Inte många sjukdagar per år. Krya på er!

    1. Verkar som att vi har max otur då;) Snart vänder det säkert i alla fall!

  3. Kolla halsmandlar och körtel bakom näsan hos en specialist. Det är det jag önskar att jag hade fattat tidigare när jag hade små barn, och lyssnade på husläkaren på kvartersakuten som sa att det var normalt att små barn är sjuka hela tiden….

    1. Vilket jätte bra tips! Det ska vi göra💕

  4. Äsch, kolla körtlar och halsmandlar om hon inte blir ordentligt frisk mellan gångerna – alltså konstant snorig osv. Eller om hon får många bakterieinfektioner som kräver antibiotika. Annars låter det normalt. Jag hade hört detsamma och krävde det, trots en ansenlig mängd läkare i vår absoluta närhet som sa att det var helt lugnt. Allt var såklart, fullständigt, normalt och specialisten förklarade skillnaden mellan normalt och ickenormalt!
    Förövrigt tror jag att våra döttrar är på dagen lika gamla? 10:e maj va?