Jag fick en fråga..

_VIP6741 (kopia)

Hej måndag!

Hoppas ni mår fint idag.

Jag fick en fråga här på bloggen som jag tänkte att det kanske var fler som ville veta svaret på så därför tänkte jag besvara den här.

Hej. Jag är i tankarna om att skaffa ett tredje barn. Vi har en flicka på 4 år och en son på 2 år och egentligen ville jag bara ha två barn. Men har verkligen börjat känna att det skulle vara mysigt att få uppleva en graviditet och förlossning och allt vad där är till, barn är så underbara, men också jobbiga. 😉
Jag är dock tveksam.. vad skulle du rekommendera till någon som ännu inte skaffat en 3e. Det är värt det eller att det är så mycket enklare när man kunde ha en i varje hand? Ha det så fint!

Hej,

Först och främst stort tack för att du väljer att dela med dig av dina funderingar till mig och dessutom ber mig om råd i en ganska stor fråga. Jag känner mig hedrad. Alla har vi olika liv och det blir inte alltid exakt som man tänkt sig. Jag fick min äldsta dotter Nicoletta när jag var 29 år, då hade jag längtat efter barn i flera år och alltid drömt om min egna stora familj med många barn. Nu ville ödet något annat och när hon var 2 år separerade jag och hennes pappa. Då visste jag ju inte om det överhuvudtaget skulle bli fler barn och om det ens var möjligt att få den där drömmen med en stor familj.

När Johan dök upp i mitt liv blev det med ens så självklart att vi ville skaffa barn i hop och efter 2 år kom Bianca. Men precis som du skriver så fanns det hela tiden drömmen om en stor familj. Tanken på syskon och den närheten man får var något jag önskade mina barn. Jag har själv 2 systrar till och det är så himla mysigt. Men, ett tredje barn är/var inte självklart. Vi är båda mitt i karriären och har svårt att kompromissa med den då den är viktig för oss båda. Men, barnen och familjen är viktigare och vi får det helt enkelt att fungera, man gör avkall på annat och drivs av kärleken till vår familj, barnen och passionen för det vi jobbar med. Mitt hjärta sa ja till ett barn till och det är nog där man ska känna efter, allt annat ordnar sig. Nu känns vår familj komplett och jag önskar inte fler barn, alla är liksom här nu. Hoppas att detta ger dig svar på din fråga.

Ha en fin kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så fint skrivet <3

  2. Fint svar!