Vår weekend

IMG_7765

Dagens jag, en lite trött jag ser det ut som..haha. Ni vet hur det kan vara på lördagar? Men piggnade till med lite trevligt sällskap och en hel del kaffe.

IMG_7715

Undrar om det spökar?

IMG_7704

Hela gänget påväg in

IMG_7712

Sundbyholms slott.

IMG_7737

Vi började med afternoon tea.

IMG_7739

Jubilaren Anna Lena syns lite i bakgrunden..

IMG_7740

Bianca & Leonie har verkligen börjat att leka med varandra nu, så kul!

IMG_7746

Bianca och hennes farfar Ove.

IMG_7754

Det fanns massor av uppstoppade djur i hela slottet och barnen var både nyfikna och rädda. Jag tycket att det var ganska coolt, men med det menar jag inte att jag är för att stoppa upp djur eller så. Bara mer att man kände att det varit så alltid och gjorts för längesen.

Hej på er,

Hoppas helgen har varit fin. Vi har haft en jättemysig helg med familj och barn, Johans pappas fru AnnaLena fyllde år och ville bjuda in sina barn och familjer till en riktig slottsweekend. Så gulligt av henne och så trevligt att få träffas alla tillsammans. Blir lätt att det går lång tid mellan gångerna annars. Vi började med att checka in, dricka afternoon tea och. Vi fick en stor goodie bag med mello mys, cava till oss vuxna och sen var det bara att hoppa i badkläder. För mig blev det inget spa bad, jag tyckte att Leonie var liten för det så vi hängde bredvid.

Senare blev det en fantastisk 4 rätters middag, vin och drinkar men tyvärr så glömde jag kameran på rummet. Haha, alltså inga bilder från kvällen.

Nu är jag ganska trött i mössan här och har tusen saker att planera inför veckan som kommer. Får se hur långt jag kommer. Måste spana in nya avsnitt av Chefs Table på Netflix också tror jag. Hmm låter mysigare än att planera veckan, blir nog det. Måste bara skissa lite på våra nya fönster SEN mysa.

Trevlig söndagskväll nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh, vilken himla mysig helg! Afternoon tea kan ju vara något av de allra bästa sätten att spendera en helg på <3

    Kram,
    Line

    Ps. Kika gärna inom min blogg om du har en thing för fredagsbuketter, knutblusar & perfekt skummade cappuccinos <3

    https://www.sundaygrace.club/