Godmorgon lördag!

IMG_6016

Avokado smoothie. En riktig helg lyx för mig är att göra mig en nyttig smoothie på lördagsmorgonen. Det är långt ifrån alla helger som detta blir av och just den här helgen ska vi iväg på en slottsweekend med Johans familj och då hinner jag inte med sådan här lyx. Men åhh så gott det är.

Godmorgon lördag!

Hoppas ni alla mår fint. Jag vaknade först av alla men låg kvar i sängen och tittade på mina sovande små och ja en stor också. Vaknade som en klocka redan klockan 7 och kunde inte somna om. Smög upp och gjorde mig en kaffe och sen vaknade minstingen. Mysigt när det bara är vi två en liten stund så att man får kramas och mysa ordentligt. Vi brukar ta ut täcket i soffan och sen ligga där ett tag innan dagen sätter i gång.

Nu ska vi packa ihop oss här. Badkläder, klänning till i kväll och lite annat ska packas till vår övernattning. Mello mys ska även inhandlas, stränga order från barnen. Bäst att sätta igång så att jag inte blir sist klar.

Häng med på Instagram ( @valerie_aflalo) vet jag!

Ha en mysig lördag nu.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *