Fest de-luxe-style

Vi höll på att skratta ihjäl oss när vi såg klippet, kan bara tänka mig hur kul det måste varit för barnen som var där! Man minns ju själv hur kul det var när det hände något annat under lektions tid, men det här tar nog priset.

Hej på er,

Är ni Mello-fans? Om inte annat så är säkert era barn det. Här är det väl mest barnen som är riktiga fans, men vi vuxna tycker att det är kul just för att barnen tycker att det är kul och sen finns det dessutom något lite extra mysigt att samlas runt på lördagskvällarna. Det inhandlas Mello-mys i form av chips, godis och frukt. Barnen älskar att duka upp i små skålar som kan ställas ut på soffbordet och sen röstar vi på den låt vi gillar bäst. Det blir den del livliga diskussioner bland tjejerna och en hel del dans.

I samarbete med Coop så kan du nu vinna en klassfest till något av dina barn, precis som på filmen blir det ett uppträde med en festivalartist, massor av snacks och hur givetvis hur kul som helst!

Vill du tävla om klassfesten med dina barn, gå in här så får du veta exakt vad du måste göra. Det är super easy:)

function countAdimpr(url) {var rndm = new Number(Math.round(Math.random() * Math.pow(2,24)));var Impurl=url.replace(”/impression/”,”/impression/”+rndm);AdImpTracking = new Image();AdImpTracking.src = Impurl;}countAdimpr(”http://fusion.bonniertidskrifter.se/impression/cdszz/bt.bt.matning.tracking/bt_tracking_layout/412551994”);

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hahaha! Sean Banan är ju bara bäst!! 😄😄